Η "βαριά" ήττα από τον Ολύμπιακό δεν άρεσε στους φιλάθλους της ομάδας του ΠΑΟΚ και αυτό φάνηκε από την παρουσία τους τόσο στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και σε στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Η “βαριά” ήττα από τον Ολύμπιακό δεν άρεσε στους φιλάθλους της ομάδας του ΠΑΟΚ και αυτό φάνηκε από την παρουσία τους τόσο στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και σε στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. 

Περίπου 15 άτομα στην Αθήνα και άλλα 15 στη Θεσσαλονίκη μόλις είδαν την αποστολή στην αίθουσα αναχωρήσεων και αφίξεων, αντίστοιχα ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες και ζητούσαν εξηγήσεις για την κακή εμφάνιση στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. 

Ο μοναδικός παίκτης που γλίτωσε από τις αποδοκιμασίες ήταν ο Λίνο. Ο τελευταίος μπορεί να μην έκανε καλό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως ο κόσμος φώναζε το όνομα του. 

Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν στους φιλάθλους να πλησιάσουν τους παίκτες, ενώ κάποια στιγμή υπήρξε έντονος διάλογος ανάμεσα στον Πικιλίδη και σε αυτούς που περίμεναν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη.    

Στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκαν περίπου 60-70 φίλαθλοι και αποδοκίμασαν και εκεί έντονα τους παίκτες. Η ισχυρή αστυνομική δύναμη, μαζί με τους σεκιούριτι που είχε η ΠΑΕ κράτησε τον κόσμο μακριά από την αποστολή.