Παρουσία του Κώστα Μήτρογλου διεξήχθη η απογευματινή προπόνηση του Ατρόμητου τη Δευτέρα (8/8) και πρώτη μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Βουλγαρία.

Παρουσία του Κώστα Μήτρογλου διεξήχθη η απογευματινή προπόνηση του Ατρόμητου τη Δευτέρα (8/8) και πρώτη μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Βουλγαρία. Ο διεθνής επιθετικός, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τις προηγούμενες ημέρες, γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο και στη συνέχεια ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα, που περιελάμβανε χαλαρό τρέξιμο και ασκήσεις τακτικής.
 
Από την προπόνηση αντίθετα, απουσίαζε ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο με τον γιο του Τάσο, που δοκιμάζεται στην Άρσεναλ. Χρέη προπονητή είχαν οι βοηθοί του 42χρονου τεχνικού, Μάκης Αγγελίνας και Μίοντραγκ Μένταν, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι νεαροί Μπιλίτσης και Άγκολι. Ο Δώνης αναμένεται να επιστρέψει την Τρίτη, καθώς την Τετάρτη υπάρχει το φιλικό με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Περιστερίου.
 
Αυτό θα ξεκινήσει στις 20:00, με γενική είσοδο 10 ευρώ, εκτός από τη θύρα των VIP, όπου το εισιτήριο κοστίζει 30 ευρώ. Για τους φιλοξενούμενους θα ανοίξει η θύρα 1, στην είσοδο της οποίας θα υπάρχει ειδικό εκδοτήριο.