Κουρασμένοι και άσφαιροι (video)

Ατρόμητος και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη υπό συνθήκες καύσωνα στο Περιστέρι.

Ατρόμητος και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη υπό συνθήκες καύσωνα στο Περιστέρι. Οι δύο ομάδες φάνηκαν κουρασμένες από την προετοιμασία και δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο “πρωταθλήτριες των μεταγραφών” θέλουν αρκετή δουλειά ακόμη ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Δώνης και Τεννές ακολούθησαν το 4-3-3 και έστησαν με ίδιο τρόπο τις ομάδες τους. Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση και είχε περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους Ετζενγκουέλε (27′) και Καμαραμαλίκη (42′), ενώ για τους Περιστεριώτες η καλύτερη στιγμή των πρώτων 45′ σημειώθηκε στο 32′ με τη σέντρα σουτ του Σφακιανάκη, που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο Αναστασάκος.

Οι πολλές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο έριξαν ακόμη περισσότερο το ρυθμό του φιλικού. Ο Δώνης δοκίμασε για 20 σχεδόν λεπτά το 4-4-2, ενώ ο Μήτρογλου έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους Περιστεριώτες, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους περισσότερους από 1.000 φίλους της νέας του ομάδας. Δύο φάουλ του Ρότσα στο 63′ και το 82′ ήταν ότι καλύτερο για τον Παναιτωλικό, ενώ ο Ατρόμητος πήγε να “κλέψει” τη νίκη στο 86′, όταν ο Μήτρογλου “έστρωσε” την μπάλα στον Μπέλιτς που σούταρε στην κίνηση από θέση δεξιά στην περιοχή, αλλά είδε τον Μπαμπανιώτη να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Νάστος, Τόμας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Μπάλλας, Σφακιανάκης, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο, Έπσταϊν, Αναστασάκος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι:Ράντμαν, Μακρής, Αθανασίου, Μήτρογλου, Μπέλιτς, Καραμάνος
Παναιτωλικός: Τσενάμο, Κουτρομάνος, Αναστασιάδης, Ετζενγκουέλε, Γκόλιας, Μουμίν, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Καμαρά, Μπουμάλ, Χαριστέας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Καραμαλίκης, Κούσας, Σιόντης, Σεγέ, Παλαιολόγος, Μπαμπανιώτης, Δέντσας, Πασάς, Σμίλτος, Σαμαράς, Μεταξούλης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.