Αρεσε η ΑΕΛ, 3-1 στα Γιάννενα

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, η ΑΕΛ επιβλήθηκε 3-1 του ΠΑΣ στα Γιάννενα σε φιλικό παιχνίδι, που διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης.

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, η ΑΕΛ επιβλήθηκε 3-1 του ΠΑΣ στα Γιάννενα σε φιλικό παιχνίδι, που διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης. Η θεσσαλική ομάδα ήταν σαφώς ανώτερη, ειδικά στην επανάληψη, ενώ από την πλευρά τους, οι Ηπειρώτες έδειξαν κάποια θετικά στοιχεία στο πρώτο μέρος. Ωστόσο, η συνολική εικόνα τους δεν ήταν καλή.

Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν με κεφαλιά του Σαϊτιώτη στο 48′ και στο 57′ ο Σεσίνια με σουτ πέτυχε το 2-0. Ένα λεπτό νωρίτερα, ο Μπόα Μόρτε είχε σουτ στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν με κεφαλιά του Μπεσέρα στο 80′ όμως η τελευταία λέξη ανήκε στην ομάδα του Κρις Κόουλμαν που έφτασε και σε τρίτο τέρμα με σουτ του Καρανίκα στο 88′.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ταμπάσης (46′ Κηπουρός), Λίλα (46′ Πάντος), Χουτ (18′ Βάντερσον, 46′ Κώτσιος, 71′ Οικονόμου), Μιχαήλ, Τζημόπουλος (46′ Κεϊτά), Ανδράλας (46′ Πατσατζόγλου), Μπεσέρα, Τζάνης (46′ Ντε Βινσέντι), Μπουζίντ, Κουέβας (46′ Μπακαγιόκο), Βίλα (23′ Γεωργίου).

AEΛ: Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Βενετίδης (74′ Κατσιαρός), Κολοβέτσιος (82′ Ααράμπ), Σεσίνια (61′ Πλιάγκας), Καλί, Μπόα Μόρτε (64′ Χατζής), Νεμπεγλέρας, Σιατραβάνης (82′ Καρανίκας), Σαϊτιώτης (69′ Ιγκλέσιας), Γκονζάλεζ (46′ Χασομέρης).

* Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Ζαουάντ Ζαϊρί, που την Παρασκευή θα υπογράψει στον ΠΑΣ.

* Δεν ισχύουν οι πληροφορίες περί ενδιαφέροντος της ΑΕΛ για τον Ντάρελ Ράσελ της Πρέστον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.