Αναστόπουλος: «Απόλυτα ικανοποιημένος»

Ευχαριστημένος με την έως τώρα προετοιμασία του ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ευχαριστημένος με την έως τώρα προετοιμασία του ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του «έδωσαν την ψυχή τους» κατά την περίοδο παραμονής στο Καρπενήσι, ενώ αναφέρθηκε και στην απόκτηση του Ρόι Κάρολ. Ο Αναστόπουλος μίλησε στο «Athletic Radio».

Αρχικά, τόνισε: «Τα παιδιά δίνουν και την ψυχή τους για την ομάδα. Όλοι δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ξέρουμε το μειονέκτημα μας σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες καθώς των πλέι-όφ ξεκινήσαμε αργά. Όμως προσπαθούμε για το καλύτερο».

Επίσης, συμπλήρωσε για την πρεμιέρα με τον Ατρόμητο: «Δεν θα είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι».

Όσον αφορά στον Ρόι Κάρολ δήλωσε: «Είναι ένας παίκτης εγνωσμένης αξίας. Με την εμπειρία του και την αξία του θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια μας. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις εμπειρίες του Κάρολ».

Τέλος, υπογράμμισε για τις μελλοντικές μετεγγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ: «Δεν μπορώ να μιλάω για ονόματα την ώρα που ψάχνουμε παίκτες. Μιλάω μόνο για τους παίκτες που έχουν υπογράψει στον σύλλογο. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι παρά την πίεση του χρόνου που έχουμε, προσπαθούμε να κάνουμε προσεκτικές κινήσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.