“Να καμαρώσουμε τον ΟΦΗ της Κρήτης”

Κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ έκανε η Κρητική ομάδα προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα στον πρώτο της αγώνα στην Super League ύστερα από 2 χρόνια απουσίας.

Κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ έκανε η Κρητική ομάδα προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα στον πρώτο της αγώνα στην Super League ύστερα από 2 χρόνια απουσίας.
Η ανακοίνωση των κρητικών καλεί τον κόσμο να συμπαρασταθεί στο Νίκο Αναστόπουλο και τους παίκτες του μέσα σε φίλαθλα πλαίσια
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει
«Ο ΟΦΗ μας επιστρέφει στο σπίτι του. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ με συγκίνηση καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της ομάδας και της Κρήτης στο γήπεδό μας αύριο Σάββατο και ώρα 19:15 για να ζήσουμε από κοντά τη μεγάλη επιστροφή.

Μια επιστροφή που όλοι μαζί, φίλαθλοι, ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, φορείς και διοίκηση οραματιστήκαμε, παλέψαμε, ματώσαμε, δώσαμε το είναι μας για να επιτευχθεί τα τελευταία δυο χρόνια.

Ελάτε να καμαρώσουμε τον ΟΦΗ της Κρήτης, τον πολυμετοχικό ΟΦΗ που ανήκει πλέον στον κόσμο του, στη Σούπερ Λίγκα.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος του ΟΦΗ είναι εξοικειωμένος με τα πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας της Σούπερ Λίγκας και θα προστατέψει για μια ακόμα φορά αποτελεσματικά την έδρα μας.

Παρακαλούμε θερμά το φίλαθλο κοινό να προσέλθει αρκετά νωρίτερα στο γήπεδο, προκειμένου να αποφύγει ενδεχόμενη ταλαιπωρία.

Να υπενθυμίσουμε ότι η διαδικασία αλλαγής των καρτών διαρκείας είναι σε εξέλιξη και ότι η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν προμηθευτεί την καινούρια κάρτα. Καλή σεζόν σε όλους»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.