Αρκετά δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής, απέναντι στον ΟΦΗ, ο Γιώργος Δώνης.

Αρκετά δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής, απέναντι στον ΟΦΗ, ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός του Ατρομήτου τόνισε πως η «καυτή» έδρα των Κρητικών θα αποτελέσει «όπλο» για τον αντίπαλο της ομάδας του και συμπλήρωσε πως στόχος της ομάδας του είναι η νίκη, ώστε να ξεκινήσει η ομάδα του με το δεξί την πορεία της στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Δώνης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου: «Πρώτα απ’ όλα εύχομαι να βρει το πρωτάθλημα την αξιοπιστία του, να αγκαλιαστεί από τον κόσμο και να το δούμε όλοι με διαφορετική νοοτροπία. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα αλλά και με φιλοδοξίες. Θα βγάζουμε όμως συμπεράσματα για το τι μπορούμε να πετύχουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η πρώτη αγωνιστική μας βρίσκει σε μια πολύ «καυτή» έδρα, όπου ο ΟΦΗ επανέρχεται στη μεγάλη κατηγορία μετά από δύο χρόνια κι έχει πολύ μεγάλο ενθουσιασμό. Εκείνο που περιμένω εγώ αλλά και οι παίκτες μου είναι ότι θα γίνει ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι και αρκετά συναρπαστικό».

Η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου θα ολοκληρωθεί με μια προπόνηση την Παρασκευή και στην συνέχεια, η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κρήτη.