Δώνης: “Οι παίκτες μου εμφανίστηκαν άτολμοι” (vid)

Το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο δεν άφησε ικανοποιημένο κανέναν από τους δύο προπονητές.

Το αποτέλεσμα δεν άφησε ικανοποιημένο κανέναν από τους δύο προπονητές. ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε πως αν η ομάδα του μετέτρεπε σε γκολ τις κλασικές ευκαιρίες του πρώτο ημιχρόνου, τότε θα είχε “καθαρίσει” το παιχνίδι. Από την άλλη, ο Νίκος Αναστόπουλος έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του για την προσπάθεια που κάνουν. 

Γιώργος Δώνης: Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε ένα ευρύ αποτέλεσμα, ειδικά από τη στιγμή που προηγηθήκαμε δημιουργήσαμε πολλές και κλασικές ευκαιρίες, όπου θα είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Από την στιγμή που δεν το τελειώσαμε λογικό ήταν ο ΟΦΗ να παλέψει το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μου εμφανίστηκαν άτολμοι με πολλά αβίαστα λάθη, η ανασταλτική μας λειτουργία δεν τα πήγε καλά και δεν μπορούσαμε να κόψουμε την μπάλα στο κέντρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φέρνει ο ΟΦΗ την μπάλα στην περιοχή μας και δικαιώθηκε γι αυτή του την προσπάθεια παίρνοντας την ισοπαλία. Η διακοπή του πρωταθλήματος θα μας ωφελήσει γιατί οι ομάδες δεν φτιάχνονται με τα λόγια και τις μεταγραφές αλλά με πολύ δουλειά 

Νίκος Αναστόπουλος: Θα ήθελα να ευχηθώ το ποδόσφαιρο να ξαναβρεί το δρόμο του για να μπορούμε όλοι να το χαρούμε. Για εμάς το σημερινό παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δύσκολο για δύο λόγους. Ο ένας ήταν ότι δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Γι αυτά τα παιδιά θα πρέπει όλοι μας να είμαστε υπερήφανοι γιατί σε κάθε παιχνίδι καταθέτουν την ψυχή τους. Αυτό έκαναν και σήμερα. Στις 2 Αυγούστου τελείωσαν τα μπαράζ, αναχωρήσαμε για το Καρπενήσι στις 8 και στις 19 επιστρέψαμε. Συν το γεγονός ότι ο Ατρόμητος έχει καλή ομάδα, καλό προπονητή και καλούς παίκτες.  Από την άλλη πλευρά μπορέσαμε και ανταπεξήλθαμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα μας αδικεί. Ξεκινήσαμε πολύ καλά σε μια ανύποπτη στιγμή έγινε η φάση με το στημένο. Εκεί μας πήρε από κάτω, χάσαμε δύο φορές την μπάλα και εκεί σταθήκαμε τυχεροί και δεν δεχθήκαμε άλλο γκολ.

Όμως στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Εδώ στον ΟΦΗ είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν κερδίζουμε. Όμως με βάση τις συνθήκες, και ο βαθμός είναι ικανοποιητικός. Θα βάλουμε κάτω το κεφάλι γιατί μας περιμένει πολύ δουλειά. Η Σούπερ Λιγκ δεν έχει καμία σχέση με την Β’ Εθνική. 
Θα είναι ευχής έργον για να έχουμε περισσότερο χρόνο για να δουλέψουμε. Όταν θα δουλέψουμε δεν φοβόμαστε κανέναν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις μεταγραφές που κάναμε. Πριν τα πλέι-οφ είχαμε κάνει έναν σχεδιασμό όμως μετά τα πλέι – οφ οι παίκτες δεν περίμεναν. Μετά την εξασφάλιση της ανόδου, κάναμε άλλες κινήσεις. 

Ο κόσμος μας έδωσε ώθηση στο δεύτερο ημίχρονο και όσο περνούσε η ώρα ανεβάζαμε τις μηχανές. Εμείς είχαμε σήμερα ένα πλεονέκτημα έναντι του Ατρομήτου. Η ομάδα παίζει ίδια για έναν χρόνο.  
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.