Την αποστολή του Ατρόμητου για το φιλικό παιχνίδι με τη Λάρισα (3/9, 20:00 μ.μ.) στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Μπαχράμη ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (2/9) ο Γιώργος Δώνης.

Την αποστολή του Ατρόμητου για το φιλικό παιχνίδι με τη Λάρισα (3/9, 20:00 μ.μ.) στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Μπαχράμη ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (2/9) ο Γιώργος Δώνης. Οι Περιστεριώτες δείχνουν για ακόμη μία φορά ότι η φιλοσοφία τους ξεπερνάει τα στενά ποδοσφαιρικά όρια, καθώς και πέρυσι είχαν δώσει αντίστοιχο φιλικό με τη μικτή της Football League και της Football League 2, ενώ γενικότερα δείχνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα το κοινωνικό τους πρόσωπο με διάφορες δραστηριότητες.

Το παιχνίδι είναι, λοιπόν, φιλικό και για συγκεκριμένο σκοπό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο τεχνικός του Ατρόμητου δεν θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές του αυτά που έχει ζητήσει. Μία εβδομάδα πριν το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με τον Άρη, ο Δώνης περιμένει βελτίωση σε διάφορους τομείς και κυρίως στον επιθετικό τομέα.

Η αποστολή του Ατρόμητου θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου για τη Λάρισα και σ’ αυτή συμπεριλήφθηκν οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Τόμας, Φυτανίδης, Μακρής, Καντούτσης, Αθανασίου, Σφακιανάκης, Τάτος, Δημούτσος, Μπέλιτς, Καραμάνος, Επστάιν, Μπρίτο, Αναστασάκος, Αργυρός, Μήτρογλου, Λημνιός, Γκαρσία.

Απόντες θα είναι οι διεθνείς Σκόνδρας, Καραγκούνης, Μπάλλας, Καϊμακαμούδης και Ζουέλα και ο Νάστος, ο οποίος αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης τη Δευτέρα (5/9).

Από το απόγευμα της Παρασκευής από την άλλη, η ομάδα Κ-20 των Περιστεριωτών βρίσκεται στο Ηράκλειο για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της πρεμιέρας του σχετικού πρωταθλήματος.