Λόπεζ: «Θέλω να βοηθήσω»

Έτοιμος να βοηθήσει τον ΟΦΗ εμφανίζεται ο Ζόρντι Λόπες, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο ΟΦΗ, υπογραμμίζει ο Νίκος Αναστόπουλος.

Έτοιμος να βοηθήσει τον ΟΦΗ εμφανίζεται ο Ζόρντι Λόπες, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο Λόπεζ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και τόνισε πως τις προσεχείς εβδομάδες θα είναι πανέτοιμος να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Χαρακτηριστικά τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ: «Είδα κάποια καλά στοιχεία στην ομάδα, είναι δυνατή και προσπαθεί και οι παίκτες προσπαθούν συνεχώς. . Είναι όμως κουρασμένοι κάποιοι παίκτες από την προετοιμασία που κάνουν. Όλοι μαζί θα βοηθήσουμε ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια και να φανούν οι δυνατότητές μας στο πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ έδειξε σήμερα πολλά θετικά στοιχεία. Εγώ έχω κάνει μια μόνο προπόνηση με την ομάδα και θα συνεχίσω τη δουλειά, έτσι ώστε όταν με χρειαστεί ο προπονητής μου να είμαι έτοιμος. Όπου και όποτε με χρειαστεί, θέλω να είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Πριν έλθω εδώ Ισπανοί παίκτες που αγωνίζονται ήδη στην Ελλάδα μου είπαν ότι οι φίλοι του ΟΦΗ είναι από τους καλύτερους. Είναι συνεχώς κοντά στον ΟΦΗ και βοηθούν τα μέγιστα την προσπάθεια των παικτών. Φυσικά μου έχουν πει για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο μας. Θέλω να υποσχεθώ στους φίλους της ομάδας μου ότι θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την προσπάθεια που γίνεται στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό».

Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο ΟΦΗ, υπογραμμίζει ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως σε δυο εβδομάδες θα είναι έτοιμοι οι Κρητικοί.

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Ηταν ένα παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας μας. Είμαστε στη 4 η βδομάδα της προετοιμασίας μας. Θέλουμε ακόμη 2-3 εβδομάδες για να φθάσουμε στο επίπεδο που πρέπει και μπορούμε. Το παιχνίδι στα πρώτα δύο 15λεπτα κάθε ημιχρόνου ήταν πολύ καλό. Οι παίκτες μας είναι δικαιολογημένα κουρασμένοι. Εχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι. Στόχος μας είναι η ομάδα μας να παρουσιασθεί στο καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας στο πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό κατά τη γνώμη μου η μεγάλη διάθεση και η προσπάθεια που έδειξαν οι παίκτες μας. Είναι επίσης σημαντικό ότι ήλθαν οι νέοι παίκτες και είχαν την ευκαιρία να αγωνισθούν για πρώτη φορά όλοι μαζί. Στόχος μας είναι να έχουμε μια 20άδα έτοιμων παικτών. Ας μην ξεχνάμε ότι ο ΟΦΗ έχει διπλό στόχο θέλει να διακριθεί στο πρωτάθλημα και στο κύπελο. Η προσπάθεια μας στο τομέα των μεταγραφών είναι σε εξέλιξη. Για μας είναι θετική η διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Εργοτέλης σήμερα είναι ποιο έτοιμος από μας. Θα έχουμε νέο φιλικό το ερχόμενο Σάββατο. Σήμερα δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.