Βαλβέρδε: “Σημαντικό το κενό του Ριέρα” (vid)

Στη διαφορά που έχει ο ρυθμός ενός φιλικού με ένα επίσημο παιχνίδι στάθηκε, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε και τον προβληματισμό του για την αποχώρηση του Ριέρα. Ρόβας: "Ήταν ένα δυνατό τεστ..."

Στη διαφορά που έχει ο ρυθμός ενός φιλικού με ένα επίσημο παιχνίδι στάθηκε, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε και τον προβληματισμό του για την αποχώρηση του Ριέρα.

«Φάνηκε μεγάλη διαφορά ακόμα και στο κοινό. Όταν παίζεις για βαθμούς είναι εντελώς διαφορετικό, από το να δίνεις ένα φιλικό ματς.

Για τον Μακούν είπε: «Δεν ήταν η καλύτερη ευκαιρία σήμερα να ξεκινήσει ο Μακούν. Οι ρυθμοί ήταν χαλαροί».

Για τον Τζιμπούρ: «Για τον Τζιμπούρ δεν ξέρω ακόμα σε τι κατάσταση είναι. Είναι πολύ δύσκολο να πας να παίξεις ένα τέτοιο παιχνίδι, χωρίς να έχεις δώσει κάποιο επίσημο ματς μέχρι τώρα»

Για την αποχώρηση του Ριέρα: «Το κενό που έχει αφήσει ο Ριέρα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Έπαιζε μεγάλο ρόλο στο ρόστερ της ομάδας. Είναι πολύ δύσκολο να προλάβουμε να το καλύψουμε».

Ρόβας: «Ήταν ένα δυνατό τεστ»

Για το δυνατό τεστ που έδωσε η ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό μίλησε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στην κάμερα της Nova, ο Βασίλης Ρόβας.

«Σίγουρα ξέραμε ότι θα παίξουμε ένα πολύ δυνατό φιλικό. Για μας ήταν πολύ σημαντικό που παίξαμε με μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Έχουμε κάνει μόνο τέσσερις εβδομάδες προετοιμασία  ωστόσο δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι αλλά πιστεύω παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.