Τη νίκη έθεσε ως στόχο στην αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής, απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Θανάσης Καραγκούνης.

Τη νίκη έθεσε ως στόχο στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ο Θανάσης Καραγκούνης. Ο Έλληνας μέσος τόνισε πως η νίκη επί του Άρη ήταν ψυχολογική τόνωση για τους παίκτες του Ατρομήτου, ενώ αναφέρθηκε και στους εφετινούς στόχους της ομάδας του. Ο Καραγκούνης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την εικόνα του Ατρόμητου τα τελευταία δύο χρόνια: «Όλη την δουλειά την τελευταία διετία την έχει κάνει στην ομάδα ο προπονητής μας, ο κύριος Δώνης. Προσπαθώντας να μας περάσει το σύγχρονο ποδόσφαιρο με το passing game. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίζουμε και αυτό που θέλει να βλέπει ο κόσμος».

Για την χθεσινή νίκη επί του Άρη: «Προσπαθήσαμε χθες αρκετά. Τον είχα δει τον Άρη στην προετοιμασία, είχαμε παίξει και φιλικό. Θα μπορούσε να προηγηθεί ο Άρης. Εμείς τα καταφέραμε. Δέχθηκαν και την κόκκινη κάρτα και το τελικό 1-0 μας αφήνει πικρία γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα γκολ. Ήμασταν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια».

Για τον εκνευρισμό των παικτών του Άρη κατά την διάρκεια και μετά την αναμέτρηση: «Τον κατάλαβα μέσα στο γήπεδο. Τον έβγαζαν πριν δεχθούν το γκολ, αλλά και μετά. Δεν μπορούσαν να σκοράρουν και ο κόσμος είναι απαιτητικός σ’ αυτό το γήπεδο. Άρχισε να γιουχάρει και αυτό ήταν υπέρ μας».

Για τους στόχους της ομάδας και τα νέα παιδιά της ομάδας: «Να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, ακόμα καλύτερα και να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Τους τρεις βαθμούς της νίκης. Τα νέα παιδιά δεν μπήκαν σε «ξένο» σώμα. Είμαστε όλοι μια παρέα και έχουν εγκλιματιστεί με τη νέα τους ομάδα».

Για την χθεσινή απόδοση του Φραντσίσκο Ζουέλα: «Δεν είναι η θέση του. Αγωνίστηκε πολύ καλά και σαν αμυντικός χαφ. Ξέρει πολύ μπάλα και τον διακρίνει μια τεράστια ηρεμία που σε… τρομάζει».

Για τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό: «Συνεχίζουμε με το ίδιο σκεπτικό και στόχος είναι οι τρεις βαθμοί στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Έχει δείξει φέτος πως δεν είναι η ομάδα των προηγούμενων χρόνων. Χθες είδα τον αγώνα του με τον ΠΑΣ Γιάννενα όπου έπαιξε καλά. Ο Λέτο είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».