Μαχλάς: “Υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο”

Ο Νίκος Μαχλάς τόνισε πως μέχρι τον Οκτώβριο θα έχουν λυθεί όλα τα ζητήματα που αφορούν οφειλές σε ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Ο Νίκος Μαχλάς τόνισε πως μέχρι τον Οκτώβριο θα έχουν λυθεί όλα τα ζητήματα που αφορούν οφειλές σε ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Η δήλωση του προέδρου που ανέβησε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφέρει:

«Επειδή το τελευταίο διάστημα με έχουν στενοχωρήσει κάποια πράγματα θέλω να τοποθετηθώ σε κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσφυγές. Στόχος και σκοπός της ομάδας είναι να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο και μια καλή ομάδα. Έχουμε βάλει ένα τριετές πλάνο για την εξυγίανση της ομάδας και δίνουμε μεγάλο αγώνα για να το υλοποιήσουμε. Πολύ γρήγορα θα δείτε ότι και τα θέματα των προσφυγών θα ανήκουν στο παρελθόν. Δεν δέχομαι τέτοια κριτική από παιδιά που έχουν φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ και την έχουν τιμήσει και τους έχουμε τιμήσει. Προσωπικά ποτέ δεν έθιξα κανέναν και δεν θέλω να το κάνουν ούτε αυτοί. Θέλω να σταματήσει αυτή η αρνητική ενέργεια ότι ο ΟΦΗ χρωστάει παντού. Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου θα είναι λυμένα όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσφυγές. Ο ΟΦΗ δεν είναι μόνο προσφυγές αλλά υπάρχει και η θετική πλευρά της διοίκησης και αυτή θα πρέπει να βγει προς τα έξω. Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα ποδοσφαιριστή όμως να ξέρετε ότι τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους. Δεν είναι εύκολο να λύνονται όλα τα προβλήματα τόσο γρήγορα. Φυσικά και θα δοθούν τα χρήματα σε ποδοσφαιριστές που ήταν στην ομάδα μας, αλλά δεν δέχομαι από κανένα να θίγει τον ΟΦΗ, εμένα και τον προπονητή. Δεν θα αφήσω κανένα να ισοπεδώσει τον ΟΦΗ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.