Στην Ξάνθη για το θετικό αποτέλεσμα

Με λίγη ταλαιπωρία έφτασε στην Ξάνθη η αποστολή του ΟΦΗ, η οποία θα δώσει αγώνα για το πρωτάθλημα μετά από περίπου ένα μήνα.

Με λίγη ταλαιπωρία έφτασε στην Ξάνθη η αποστολή του ΟΦΗ. Οι Κρητικοί έφυγαν από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου στις 9:30 και έφτασαν στην ακριτική πόλη λίγο μετά τις 15:00.

Ο ΟΦΗ έχει δώσει μόνο ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα και αυτό της Κυριακής θα είναι το πρώτο μετά από περίπου ένα μήνα. Σε αυτό το διάστημα ο Νίκος Αναστόπουλος μαζί με τους παίκτες του δούλεψαν στις προπονήσεις και απέναντι στην Ξάνθη θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τα αποτελέσματα της δουλειάς αυτής.

Ο “Μουστάκιας” προσανατολίζετε να παρατάξει τον ΟΦΗ με 4-3-2-1. Ο Κάρολ αναμένεται να κάτσει κάτω από τα γκολπόστ, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Γαλανόπουλο (δεξιά), Πίτσο (αριστερά), Ταυλαρίδη, Γεωργίου. Ο Κάλαϊτζιτς θα είναι το αμυντικό χαφ, ενώ μπροστά τους στον άξονα θα τοποθετηθούν οι Βερόν,  Λόπεζ. Στα άκρα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Παπουλής, Σουμπίνιο με τον Καμπάνταη να αποτελεί τη την αιχμή του δόρατος.

Η αποστολή: Βεζυρίδης, Κάρολ, Γαλανόπουλος, Πίτσος. Γεωργίου, Μπουλούτ, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Βερόν, Ρόβας, Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ, Σουμπίνιο, Παπουλής, Ζορμπάς, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Μποντόρ, Καμπάνταης, Μάντζιος, Σίσιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.