Η συνέντευξη Τύπου στη Ξάνθη

Για δίκαιη νίκη της Ξάνθης κόντρα στον ΟΦΗ μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη τύπου. Ο τεχνικός των Ακριτών τόνισε πως η ομάδα του έκανε μία καλή εμφάνιση ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Βάλλα. Αναστόπουλος: «Υπήρξε φάουλ του Καζάκη».

Για δίκαιη νίκη της Ξάνθης κόντρα στον ΟΦΗ  μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη τύπου. Ο τεχνικός των Ακριτών τόνισε πως η ομάδα του έκανε μία καλή εμφάνιση ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Βάλλα. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη τύπου: «Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Σήμερα πήραμε αυτό που αξίζαμε. Μετά την μείωση του σκορ σε 2-1 για 5-10 λεπτά είχαμε λίγο περισσότερο εκνευρισμό από ότι ίσως έπρεπε.

Στη συνέχεια ήμασταν όμως καλύτεροι, ξέραμε τι θέλαμε μέσα στο γήπεδο. Γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολο να παρουσιάσουμε υψηλό θέαμα και πολύ καλό ρυθμό με αντίπαλο τον ΟΦΗ, καθώς υπήρχε και η πίεση από τα προηγούμενα αποτελέσματα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί είχαν αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκέντρωση.

Γενικά θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαμε περισσότερους από τους τρεις βαθμούς που έχουμε τώρα στο πρωτάθλημα. Στο ποδόσφαιρο, όμως, μένουν τα αποτελέσματα και σήμερα πήραμε αυτό που θέλαμε. Ξέραμε ότι θα συναντήσουμε αυτές τις συνθήκες στην σημερινή αναμέτρηση. Έπρεπε να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας κι αν θέλετε αυτό ήταν και το μυστικό μας. Η ηρεμία μας οι σωστές επιθέσεις.

Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια και να έχουμε τον κόσμο κοντά μας» τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για να αναφερθεί στον τραυματισμό του Σπύρου Βάλλα «Φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός του. Μία πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο μέχρι και για μήνα εκτός». Τέλος αναφέρθηκε στο στυλ παιχνιδιού που θέλει να έχει η Ξάνθη: «Σαν ομάδα λειτουργούμε καλύτερα. Θέλουμε να κάνουμε πιο επιθετικό το στυλ της Σκόντα Ξάνθης».

Αναστόπουλος: «Υπήρξε φάουλ του Καζάκη»
Στη φάση του τρίτου γκολ της Ξάνθης στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα του ΟΦΗ από τη Σκόντα. Ο τεχνικός των Κρητικών θεωρεί πως στη φάση του τρίτου γκολ για την Ξάνθη ο Καζάκης έκανε φάουλ στον Κάρολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη  συνέντευξη τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος: «Πρώτο παιχνίδι μετά από απουσία ενός μήνα. Δυστυχώς δεν είχαμε τον ρυθμό που θέλαμε αφενός και αφετέρου ξέραμε την δυσκολία του αγώνα με την Σκόντα Ξάνθη, που μέχρι σήμερα δεν είχε νίκη. Νομίζω πως καθοριστικά ήταν τα χρονικά σημεία των δύο γκολ που δεχτήκαμε. Το πρώτο στο 40′ και το δεύτερο στο τέταρτο λεπτό του β’ μέρους. Ήμασταν καλοί μέχρι το 15′, είχαμε και φάση για να πετύχουμε γκολ, όμως η Σκόντα Ξάνθη ισορρόπησε, μας πίεσε κι αυτό ήταν αναμενόμενο». 

Συνοψίζοντας ο τεχνικός τον Κρητικών είπε: «Παρά το ότι δεχθήκαμε το 2-0, δεν το βάλαμε κάτω, μειώσαμε και νομίζω ότι στη φάση του τρίτου γκολ υπήρξε φάουλ του Καζάκη στον Κάρολ. Αν δεν γινόταν το 3-1 στο σημείο αυτό, θα είχαμε κίνητρο να κυνηγήσουμε το σκορ. Ακόμη το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο για μας. Υπάρχει μια δύσκολη συνέχεια για μας καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον Εργοτέλη. Εύχομαι καλή πορεία στην Σκόντα Ξάνθη, το ελληνικό ποδόσφαιρο να βρει τον δρόμο του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.