Θεοδωρίδης: «Είμαστε τυχεροί που πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας»

Μπορεί ο Παναιτωλικός να μην νίκησε χτες στο Αγρίνιο τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο ο Γιώργος Θεοδωρίδης δηλώνει ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μπορεί ο Παναιτωλικός να μην νίκησε χτες στο Αγρίνιο τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο ο Γιώργος Θεοδωρίδης δηλώνει ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας. «Θέλαμε να νικήσουμε στο παιχνίδι, αλλά η αίσθηση που μου έμεινε στο τέλος είναι ότι είμαστε τυχεροί που πήραμε το βαθμό. Όταν παίζεις τόση ώρα με δέκα παίκτες, δεν έχεις πολλά περιθώρια. Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, δεν τα καταφέραμε, αλλά και η ισοπαλία μας αφήνει καλή γεύση», είπε στον «NovaΣπορ FM 94,6» ο μέσος του Παναιτωλικού και αναφερόμενους στους στόχους της ομάδας του, πρόσθεσε:

«Κοιτάμε να σωθούμε γρήγορα και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο κάνουμε θα είναι ευπρόσδεκτο. Θα κοιτάμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και πιστεύω πως μπορούμε να γίνουμε επικίνδυνοι, ακόμα και για τους μεγάλους. Κύριος στόχος μας, όμως, είναι η παραμονή».

Για τη συνεργασία του με τους Άγγελο Χαριστέα και Ανρί Καμαρά είπε: «Ο Άγγελος είναι εργάτης μέσα στο γήπεδο. Το ξέρουμε και το έχουμε δει τόσα χρόνια. Για να σε βοηθήσει αυτός, όμως, όπως και ο Καμαρά που επίσης διαθέτει τεράστια εμπειρία, πρέπει να τον βοηθήσεις κι εσύ, να τον αγκαλιάσεις. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, πρέπει να χτίζεις το καλό κλίμα με τους συμπαίκτες σου και όταν το καταφέρνεις -όπως νομίζω ότι έχουμε κάνει εμείς- αυτό φαίνεται και στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.