Κάλαϊτζιτς: «Έτοιμος με Εργοτέλη»

Σίγουρος πως θα προλάβει την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Εργοτέλη, εμφανίστηκε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς.

Σίγουρος πως θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, εμφανίστηκε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς. Ο Σέρβος μέσος του ΟΦΗ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης την Τρίτη, υπό τις οδηγίες του φυσιοθεραπευτή, Κώστα Παπά. Ο ίδιος τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα των Κρητικών πως θα προσπαθήσει να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το ματς της πέμπτης αγωνιστικής.

Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Δεν είναι κάτι το σημαντικό. Αισθάνομαι «βαρύ» το προσαγωγό λόγω κόπωσης και είναι καλύτερα να ξεκουραστώ γι αυτό και δεν πήρα μέρος στο σημερινό πρόγραμμα. Θα τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη».

Από εκεί και πέρα, με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε η προετοιμασία για το ντέρμπι του Ηρακλείου. Η πρωινή αφιερώθηκε σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης, ενώ η απογευματινή περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα. Οι Βάντο, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης, Κάρολ, Βεζυρίδης και Σαχσανίδης έκαναν ατομικό, ενώ ο Ζόρντι Λόπεζ έκανε θεραπεία. Ο Χόρχε Λόπεζ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους.

Τέλος, η διοίκηση του ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί την αντίστοιχη της Ξάνθης για τη φιλοξενία της, στην μεταξύ τους αναμέτρηση για την τέταρτη αγωνιστική. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά την διοίκηση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη για την άψογη φιλοξενία που πρόσφερε στην αποστολή της ομάδας μας στο μεταξύ μας παιχνίδι. Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ επιφυλάσσεται να την ανταποδώσει στο παιχνίδι του Β γύρου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.