Άντι: “Όλα τα ματς είναι 50-50” (video)

Ο πρώην άσος της Πόρτο, Ντέιβιντ Άντι μίλησε στην κάμερα της ΝΟΒΑ και τον Γιώργο Μαρκόπουλο για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο πρώην άσος της Πόρτο, Ντέιβιντ Άντι μίλησε στην κάμερα της ΝΟΒΑ και τον Γιώργο Μαρκόπουλο για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα, για την επερχόμενη μάχη με τον Ατρόμητο αλλά και για το νέο σταθμό της καριέρας του, τον Παναιτωλικό.

“Προσωπικά πιστεύω ότι κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει κάθε ομάδα, είναι 50-50. Οπότε εμείς θα πάμε να μπούμε δυνατά με σκοπό να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ξέρουμς ότι δε θα είναι εύκολο, αλλά αυτό πρέπει να κάνουμε.”

“Έχουμε και εμείς καλή ομάδα, έχουμε δεχθεί κάποια άσχημα γκολ, αλλά μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Για την ώρα τα έχουμε πάει καλά, έχουμε μία ήττα και μία ιοσπαλία, αλλά παίζουμε καλά. Υπάρχει ένα πρόβλημα στην άμυνα αλλά οι αντίπαλοι σκοράρουν ένα γκολ εμείς σκοράρουμε τρία, σκοράρουν ένα γκολ, εμείς δύο, προσπαθούμε πάντα να επανέλθουμε, συνεπώς εμείς πρέπει απλά να δουλέψουμε στην αμυντική μας λειτουργία.”

Ολόκληρη η συνέντευξη στο novasports.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.