Δώνης:«Μεγάλο κεφάλαιο ο Μήτρογλου»(vid)

Ως ένα μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο χαρακτήρισε τον Κώστα Μήτρογλου, ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη τύπου.

Ως ένα μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο χαρακτήρισε τον Κώστα Μήτρογλου, ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη τύπου. Ο έμπειρος τεχνικός του Ατρόμητου δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του απέναντι στον Παναιτωλικό.
«Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Έχουμε μια πολύ καλή συγκομιδή βαθμών και αυτή η διακοπή θα μας βοηθήσει να ανασυνταχθούμε και να ξεπεράσουμε το πρόβλημα με την ίωση. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Μετά το 2-1 είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Μετά τον Αστέρα νιώθω πως αδίκησα τους ποδοσφαιριστές μου. Τραβήξαμε πολλά από μια ίωση που ταλαιπώρησε ακόμα και μένα. Παρόλα αυτά παίκτες που ήταν εκτός, έδειξαν την διάθεση την δίψα και την διάθεση να βοηθήσουν. Αυτό είναι κάτι που με γεμίζει ικανοποίηση» δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε «Δεν καταλαβαίνω γιατί στεκόμαστε στο κακό ημίχρονο του Ατρόμητου και όχι στο καλό που κάνει. Αυτό που θέλω εγώ είναι να βελτιώσουμε την κίνησή μας στην επίθεση». 

Όσον αφορά τον Κώστα Μήτρογλου δήλωσε: «Δεν έχει σημασία αν δεν κλήθηκε, σημασία έχει ότι είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ένα στοίχημα γι αυτόν και έχει την ευκαιρία να βελτιωθεί. Αντιμετωπίζει κάποια πράγματα παιδικά παρόλα αυτά δεν είναι θέμα διάθεσης. Την έχει και δουλεύει πάρα πολύ».

Τεννές: «Νίκησε δίκαια ο Ατρόμητος»
Δίκαια χαρακτήρισε τη νίκη του Ατρόμητου ο Μπάμπης Τεννές στη συνέντευξη τύπου. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε κυρίως στα εύκολα γκολ που δέχεται η ομάδα του ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε την απόκτηση του Ντολεζάι. «Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, στο δεύτερο ρισκάραμε περάσαμε επιθετικούς και δώσαμε χώρους και δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση. Πρέπει να παραδεχτώ ότι ο Ατρόμητος νίκησε δίκαια, χάσαμε από μια καλή ομάδα» δήλωσε αρχικά.
Σε ερώτηση για το αν αυτή η ήττα μπορεί να επηρεάσει τα αποδυτήρια, απάντησε: «Έχω πει στα αποδυτήρια ότι πρέπει να τα βλέπουμε συνολικά τα πράγματα. Όλοι βοηθάνε παντού. Είναι γεγονός ότι δεχόμαστε πολύ εύκολα γκολ και ελπίζω ότι θα βελτιωθούμε. Κλείσαμε τον Ντολεζάι και νομίζω ότι έτσι θα προχωρήσουμε».

Τέλος αναφέρθηκε και  σ το ενδεχόμενο ο Παναιτωλικός να κληθεί να παίξει με τον αντικαταστάτη του Αστέρα Τρίπολης: «Θα ήταν δίκαιο να ξαναγίνει το παιχνίδι με όποιον και αν είναι αντικαταστάτης. Έτσι όπως έχει γίνει το πρωτάθλημα δεν ξέρω τι να πω. Ελπίζω ότι από την Τρίτη να μπουν σε κάποια θέση τα πράγματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.