Ικανοποιημένος για τα 30 λεπτά καλού ποδοσφαίρου που έπαιξε η ομάδα του αλλά και για τους τρείς βαθμούς που κέρδισαν εμφανίστηκε ο Στεφάν Ντεμόλ στη συνέντευξη τύπου.

Ικανοποιημένος για τα 30 λεπτά καλού ποδοσφαίρου που έπαιξε η ομάδα του αλλά και για τους τρείς βαθμούς που κέρδισαν εμφανίστηκε ο Στεφάν Ντεμόλ στη συνέντευξη τύπου. Ο τεχνικός των Γιαννιωτών τόνισε πως ήταν μια δύσκολη νίκη καθώς στάθηκαν αρκετά τυχεροί που δεν ισοφαριστήκαν από την Κέρκυρα.
«Σας ευχαριστώ που ήρθατε γρήγορα στη συνέντευξη Τύπου καθώς αναχωρώ ευθύς αμέσως αεροπορικώς για το Βέλγιο για προσωπικούς λόγους. Ήταν μια δύσκολη νίκη σήμερα. Το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι όμορφο αλλά σε μερικές περιπτώσεις είναι και δύσκολο. Τα πρώτα 30 λεπτά μπορούσαμε να κάνουμε το σκορ αν όχι 3-0 αλλά 2-0. Μετά το πρώτο 30λεπτο δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε αλλά πριν όλα δούλεψαν καλά και βγήκαν τα πράγματα που θέλαμε να κάνουμε» είπε αρχικά και συμπλήρωσε «Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να φρεσκάρουμε την ομάδα με κάποιες αλλαγές. Το γκολ που πετύχαμε ήταν γκολ περισσότερο χαρακτήρα παρά της ομαδικής προσπάθειας στο γήπεδο. Ήμασταν τυχεροί σε 2-3 περιπτώσεις που δεν δεχτήκαμε την ισοφάριση καθώς ο αντίπαλος δημιούργησε ευκαιρίες. Παίξαμε μισή ώρα καλού ποδοσφαίρου, μία ώρα κακού και πήραμε το αποτέλεσμα. Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο παίζεις καλά και χάνεις ενώ άλλες δεν παίζεις καλά και κερδίζεις».

Μπάντοβιτς: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στη συνέντευξη τύπου. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός τόνισε ότι με βάση την εικόνα της ομάδας του άξιζαν τον βαθμό της ισοπαλίας. «Το αποτέλεσμα μας αδικεί βάσει της εμφάνισης που κάναμε. Έπρεπε να πάρουμε ένα βαθμό ή να κερδίσουμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δεχτήκαμε γρήγορο γκολ, αλλά είχαμε καλή κυκλοφορία, δημιουργήσαμε φάσεις και ισοφαρίσαμε. Θεωρώ ότι το δεύτερο γκολ του ΠΑΣ ήρθε λόγω έλλειψης συγκέντρωσης σε μια στημένη φάση. Μετά το 2-1 ήμασταν καλοί, αλλά μας έλειπε το γκολ.  Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά μετά τη σημερινή εμφάνιση μπορούμε να ελπίζουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σωστή αντίδρασή τους. Στα προηγούμενα δύο παιχνίδια που χάσαμε δεν ήμασταν καλοί. Αλλά σήμερα αντιδράσαμε γρήγορα. Ο αντίπαλος δεν μπορούσε να βρει λύση. Παίξαμε καλά και έτσι θέλω να παίζουμε πάντα είτε είμαστε μπροστά, είτε πίσω στο σκορ».