Απόλυτα ικανοποιημένος με την έως τώρα πορεία του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Γιάννης Σκόνδρας.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την έως τώρα πορεία του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Γιάννης Σκόνδρας. Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε πως η ομάδα του Περιστερίου κοιτάζει κάθε ματς ξεχωριστά, ενώ συμπλήρωσε πως η διαφορά συγκριτικά με την περσινή σεζόν είναι το νεότερο της ηλικίας του ρόστερ και ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Σκόνδρας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM».

Αρχικά, δήλωσε: «Έχουμε πολύ καλή ομάδα, πολύ καλό προπονητή, αλλά κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν βάζουμε κάποιο συγκεκριμένο ταβάνι στους στόχους μας. Πρώτα θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τη σωτηρία και από εκεί και πέρα, μπορούμε να κοιτάξουμε ακόμη και την έξοδο στην Ευρώπη».

Στην συνέχεια δήλωσε για τις διαφορές του περσινού, με τον εφετινό Ατρόμητο: «Αυτή τη σεζόν έχουμε μία πιο νεανική και πιο γρήγορη ομάδα από πέρυσι. Επιπλέον διαθέτουμε τον Κώστα Μήτρογλου, που είναι από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ελλάδα και μας προσφέρει το εύκολο γκολ. Είναι ένα στοιχείο που δεν είχαμε πέρυσι, παρότι δημιουργούσαμε πολλές ευκαιρίες».

Τέλος, ο Σκόνδρας τόνισε για το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας του Περιστερίου και την Εθνική ομάδα: «Δεν το περίμενα. Είναι τιμή μου και προσπαθώ να δικαιώσω τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη. Θέλω να κληθώ στην εθνική Ανδρών. Αποτελεί όνειρο για μένα, όπως και για κάθε ποδοσφαιριστή. Πρώτα όμως θα πρέπει να καθιερωθώ στον Ατρόμητο και να κάνω καλές σεζόν στο πρωτάθλημα».