Μαχλάς: «Πρωτοφανές αυτό που γίνεται»

Ο Νίκος Μαχλάς με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, εξέφρασε τη δυσφορία του σχετικά με την επανεξέταση της υπόθεσης του ΟΦΗ από την Επιτροπή Εφέσεων.

Ο Νίκος Μαχλάς με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, εξέφρασε τη δυσφορία του σχετικά με την επανεξέταση της υπόθεσης του ΟΦΗ από την Επιτροπή Εφέσεων. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κάνει καμία μήνυση και αγωγή στον κ. Φάκο, ενώ ο πρόεδρος του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στο εφετινό πρωτάθλημα για το οποίο εμφανίστηκε αισιόδοξος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαχλάς στον Sentra 103,3 :

Για την επανεξέταση της υπόθεσης του ΟΦΗ από την Επιτροπή Εφέσεων, που διέταξε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας: “Είναι πρωτοφανές αυτό που γίνεται. Κι εγώ και η ΠΑΕ ΟΦΗ, δεν έχουμε καμία ανάμειξη με όλο αυτό το γεγονός. Και φτάνουμε στο σημείο η ομάδα αυτή να καλείται πάλι. Είναι απίστευτο, δεν ξέρω αν εμείς είμαστε στο μάτι της ΕΠΟ για όλη αυτή την ιστορία. Είναι η μοναδική εξήγηση που μπορώ να δώσω, γιατί δεν υπάρχει καμία άλλη λογική εξήγηση για όσα γίνονται.

Δεν νομίζω να είμαι εγώ στόχος, γιατί είμαι καθαρός, άφθαρτος και λέω την αλήθεια, οπότε δεν μπορούν να με πιάσουν από πουθενά. Αυτό ισχύει και για μένα και για την ΠΑΕ ΟΦΗ. Δεν μπορεί να επικαλείται κάποιος αφανείς παράγοντες και αφανείς προέδρους χωρίς στοιχεία. Καταθέσαμε όλα τα στοιχεία που χρειαζόταν και φαίνεται πεντακάθαρα πως δεν υπάρχει καμία σχέση εκείνου του ανθρώπου που υποτίθεται μίλησε με την ΠΑΕ.

Είναι κρίμα κι άδικο αυτός ο πόλεμος που γίνεται στον ΟΦΗ. Ακόμα κι όταν δικαιωθήκαμε, το ήξεραν κάποιοι πως θα κάνει έφεση ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Ήταν προκαθορισμένο να συμβεί αυτό”.

Για τις επόμενες κινήσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ: “Δεν πρόκειται να κάνω μήνυση και αγωγή στον κ. Φάκο. Εγώ χάρηκα όταν ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία και είπα να γίνει η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά το θέμα είναι ότι στην Ελλάδα όλα γίνονται πρόχειρα και παίρνει η μπάλα καθαρούς ανθρώπους και καθαρές ομάδες, όπως ο ΟΦΗ. Δεν μπορεί να τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι για να γίνεται ντόρος να ασχολούνται και τα ΜΜΕ και να μην ασχολούμαστε με ποδόσφαιρο.

Δηλαδή που πάει το ποδόσφαιρο; Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ο ΟΦΗ; Με αυτή την κατάσταση και κάποιους ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να προσφέρουν στο χώρο, θα μας κάνουν να αηδιάσουμε και να θέλουμε να φύγουμε. Αν είναι δυνατόν να διώχνουμε όλους τους σοβαρούς και καθαρούς ανθρώπους.

Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ πείραξε γιατί δικαιώθηκε. Μας έβαλαν και παίξαμε πλέι οφ τον Αύγουστο, μας έφεραν από τις παραλίες και παρά το γεγονός ότι κάποιοι δεν ήθελαν να πάρουμε την τρίτη θέση, ο Θεός είναι μεγάλος και τα καταφέραμε. Και φτάνουμε τώρα σε αυτό το σημείο, να κυνηγούν την ομάδα.

Στην περίπτωση των Ιωαννίνων, στην οποία μιλούσαν κάποιοι οι οποίοι τουλάχιστον είναι μέσα στην ομάδα και η συγκεκριμένη ομάδα δεν κλήθηκε καν. Από αυτή την άποψη πιστεύω ότι θέλουν να κυνηγήσουν τον ΟΦΗ, αλλά δεν θα πάρουν τίποτα, δεν έχουν καμία τύχη γιατί ο ΟΦΗ είναι η πιο καθαρή ομάδα, αποδείχτηκε στο πρώτο δικαστήριο και θα αποδειχτεί και στο δεύτερο και θα πάψουν όλοι να ασχολούνται με αυτά.

Είναι αδιανόητο αυτό που γίνεται. Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου. Τέλειωσε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι την Κυριακή και όλοι οι ιθύνοντες του ποδοσφαίρου έτρεξαν να κάνουν έφεση στον ΟΦΗ. Δεν είναι τυχαία αυτά τα πράγματα, παρόλο που ο κ. Φάκος έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά.

Δεν γίνεται να λένε ότι το παιχνίδι είναι χειραγωγημένο. Από ποιους είναι χειραγωγημένο; Δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο. Είναι να γελάς και είναι λυπηρό, να ταλαιπωρούν μια ομάδα, ένα νησί, εμένα. Κάποιοι νομίζουν ότι θα δώσουν λύσεις και αντί για αυτό, πάνε το ποδόσφαιρο ακόμα πιο πίσω”.

Αν θα υπάρξει κάποια στιγμή κανονικό πρωτάθλημα: “Θα υπάρξει πρωτάθλημα. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και νομίζω ότι προσπαθούν να βρουν θύματα. Οι άνθρωποι που είναι υγιείς σε αυτό τον χώρο γιατί να υπόκεινται σε όλη αυτή την ταλαιπωρία. Η δική μου ομάδα δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα.

Από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να ξεκαθαρίσει αυτή η κατάσταση, γιατί πέσαμε θύμα όλου αυτού του κυκλώματος, πέρυσι στα πλέι οφ που αξίζαμε να ανέβουμε στην Super League, αλλά δεν έγινε. Τότε όμως δεν είχε πάρει μεγάλη έκταση γιατί ήταν διαφορετικά τα πράγματα και το πέρασαν στο ντούκου”.

Για το φετινό πρωτάθλημα, από αγωνιστικής πλευράς: “Βλέπω καλούς αγώνες, διαιτητές και ομάδες με όρεξη για ποδόσφαιρο. Ας το αφήσουν επιτέλους το πρωτάθλημα να γίνει χωρίς διακοπές και να σταματήσουν να ψάχνουν θύματα. Αρκετά ξεφτίλισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο, ας μην το πάνε ακόμα πιο κάτω. Αν κάποιο διεφθαρμένο άτομο επιθυμεί να ασχοληθεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορούν πολύ εύκολα τα θεσμικά όργανα να το αποβάλλουν.

Είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου και προσπαθούμε για την βελτίωση του. Αν όμως φτάνουμε σε αυτό το σημείο και γίνονται όλα αυτά, το μόνο που έχω να κάνω είναι να τα παρατήσω και να φύγω, γιατί ούτε μεγαλομέτοχος είμαι και το μόνο που έχω να “κερδίσω” είναι να χάσω την ψυχική μου ηρεμία.

Παλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ για τρίτη χρονιά και το ευχαριστώ είναι να ακούσω πως η ομάδα μου έστησε παιχνίδι με την Ηλιούπολη. Είναι γελοίο και θα το φωνάζω γιατί είμαστε καθαροί. Δεν μπορεί να δικαιώνεσαι και μετά να σε ξανακαλούν και να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.