Για ακόμη μία φορά το όνομα του Θανάση Καραγκούνη "παίζει" για κάποια ιταλική ομάδα. Σύμφωνα με δημοσίευμα στη γειτονική χώρα, η Μπολόνια έχει βάλει στο στόχαστρό της τον 20χρονο άσο του Ατρόμητου.

Για ακόμη μία φορά το όνομα του Θανάση Καραγκούνη “παίζει” για κάποια ιταλική ομάδα. Σύμφωνα με δημοσίευμα στη γειτονική χώρα, η Μπολόνια έχει βάλει στο στόχαστρό της τον 20χρονο άσο του Ατρόμητου και είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για την απόκτησή του την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.
 
Το δημοσίευμα έχει βάση. Είναι γνωστό ότι ο “Κάρα” απασχολεί εδώ και καιρό τους Ιταλούς (δεν είναι τυχαίο ότι ο μικρός του αδερφός, Βασίλης, αγωνίζεται στην Ουντινέζε), ενώ με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκάιρι του 2012, οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου μάλλον δεν θα έλεγαν “όχι” σε μια προσφορά που θα τους ικανοποιούσε οικονομικά.
 
Ο διεθνής με τις Ελπίδες μεσοεπιθετικός έχει ξεκινήσει βασικός και στα πέντε παιχνίδια των “κυανόλευκων” στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και έχει πραγματοποιεί αρκετά καλές εμφανίσεις. Την ίδια ώρα μετά από ισάριθμες αγωνιστικές στη Σέριε Α, η Μπολόνια με έναν μόλις βαθμό βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα. Ο προπονητής της, Στέφανο Πιόλι, αναζητεί λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή και πιστεύει ότι ο Καραγκούνης μπορεί να προσφέρει άμεσα, καθώς είναι ένας παίκτης που θέλει να αποδείξει πράγματα.