Γκαρσία: «Δείχνουμε χαρακτήρα, ο ΠΑΟΚ θα υφίσταται πάντα αδικίες» (vid)

Στην αντίδραση του ΠΑΟΚ και το ότι πάντα θα αδικείται ως σύλλογος στάθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη νίκης της ομάδας του με 1-0 μέσα στην έδρα του Άρη.

Ο προπονητής του Δικεφάλου σημείωσε ότι οι παίκτες του βγάζουν χαρακτήρα, καθώς και ότι (και με αφορμή των γενεθλίων του συλλόγου) η ομάδα του πάντα θα αδικείται!

Μεταξύ άλλων ο Πάμπλο Γκαρσία σημείωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports πως:

«Για εμάς αυτή η νίκη είναι ένα ακόμη βήμα. Δείχνουν χαρακτήρα οι παίκτες μας στα τελευταία ματς. Πρόκειται για ένα ντέρμπι πόλης και ήταν σημαντικό να επικρατήσουμε. Συγχαρητήρια στους ποδοφσφαιριστές μου για την προσπάθεια ειδικά από όταν μείναμε με 10 παίκτες»

Για την οπισθοχώρηση του ΠΑΟΚ με την πάροοδο του χρόνου: «Ήταν μια απόφαση συνειδητή, ώστε να αμυνθούμε σωστά και να κυνηγήσουμε τις αντεπιθέσεις. Ακόμη και όταν βρισκόμασταν σε πίεση καταφέραμε να βρεθούμε σε θέση βολής και να απειλήσουμε. Όταν μείναμε με 10 ήταν λογικό να βρεθούμε χαμηλά στο γήπεδο».

Για την αλλαγή στην εικόνα της ομάδας: «Μπορούμε να πούμε πως αλλάξαμε τον τρόπο που παίζουμε κι αυτό γιατί ψάχνουμε τον τρόπο ώστε να αποδώσουμε καλύτερα. Είναι φυιολογικό παίκτες και προπονητής να προσπαθούν και να προσαρμόζονται ο ένας πάνω στον άλλον».

Για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ και το μήνυμα που θέλει να στείλει: «Για εμάς ήταν σημαντικό πως ο ΠΑΟΚ έγινε 95 χρόνων και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ θα υφίσταται πάντα αδικίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.