Ολυμπιακός: “Ψάχνεται” για Μπενταλέμπ, σύμφωνα με το ESPN

Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές ο Ολυμπιακός δουλεύει πάρα πολύ μεθοδικά τα θέματα των μεταγραφών του και ήδη ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μία λίστα γεμάτη... ονόματα.

Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές ο Ολυμπιακός δουλεύει πάρα πολύ μεθοδικά τα θέματα των μεταγραφών του.
Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που ουσιαστικά “στρώνει” το χαλί για το “χτίσιμο” του ρόστερ της επόμενης σεζόν. Όπως είναι λογικό όλα αρχίζουν και μπαίνουν σε βάσεις ώστε να υπάρξουν και οι πρώτες κινήσεις.
Μπελχαντά, Όλσον και Κουάισον, είναι ονόματα που έχουν ήδη γραφτεί με τον 1ο να είναι και το μεγάλο όνομα με το οποίο ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει και τη διαφορά. Οι ερυθρόλευκοι έχουν συγκεκριμένη τακτική για την υπόθεση αυτή, ξέρουν πως είναι δύσκολη, επίσης ξέρουν πως για την ώρα το σύνολο της προσφοράς τους αλλά και η Ευρωπαϊκή προοπτική τους βάζει σε θέση ισχύος σε σχέση με τις άλλες ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.
Όμως στον Πειραιά δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για… πάντα τον Μπελχαντά, αναμένεται να κάνουν μία και τελευταία ακόμη επαφή μαζί του, με ακόμα καλύτερη οικονομική προσφορά και θα δώσου deadline στον παίκτης και στον εκπρόσωπό του.

Η υπόθεση του Μαροκινού θα καθορίσει και το τί θα γίνει και με άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Κουάισον ο οποίος ουσιαστικά έχει τα ίδια στοιχεία και παίζει στην ίδια θέση με τον Μπελχαντά.

Το ESPN βάζει τον Ολυμπιακό στο “κόλπο” για Μπενταλέμπ

Το ESPN φιλοξενεί σε ρεπορτάζ του το όνομα του Ολυμπιακού και το συνδέει με εκείνο του διαθνούς Αλγερινού μέσου Ναμπίλ Μπενταλέμπ.
Ο 26χρονος μέσος της Σάλκε είναι ένας χαρισματικός ποδοσφαιριστής, με γαλλικό διαβατήριο, έχει αγωνιστεί στην Τότεναμ από μικρή ηλικία (Κ18) αγωνίστηκε με τη φανέλα της Νιουκάσλ, ενώ από την Τότεναμ δόθηκε ως δανεικός στην Σάλκε με την ποδοσφαιρική χρηματιστηριακή του αξία να είναι στα 20εκ ευρώ.

Η τραγική εικόνα της Σάλκε που την έχει φέρει ένα βήμα από τον υποβιβασμό από τη Μπουντεσλίγκα, έχει τραβήξει μαζί της και τον Αλγερινό, ο οποίος μένει ελεύθερος και με πολύ πιο προσιτή τιμή απόκτησής του.

Αυτή η υπόθεση φυσικά και δεν είναι εύκολη, καθώς ο Μπενταλέμπ είναι στην λίστα αρκετών ομάδων από τη Γερμανία, την Αγγλία και την Τουρκία.
Επίσης αγωνίζεται σε θέση που ο Ολυμπιακός έχει… απόθεμα, καθώς εκει… γύρω αγωνίζονται, οι Καμαρά, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα και Πέπε.
Για να πει κανείς πως ο Ολυμπιακός είναι αποφισμένος να προχωρήσει μία δύσκολη υπόθεση όπως αυτή, τότε ίσως να υπάρχει στα… σκαριά μία αποχώρηση που θα ανοίξει θέση και θα φέρει και πολλά χρήματα.

Ο Αλγερινός έχει 35 συμμετοχές με την Εθνική του ομάδα και 5 γκολ, ενώ με την Σάλκε έχει 107 συμμετοχές με 19 γκολ και 9 ασίστ και με την Τότεναμ έπαιξε 66 παιχνίδια με 1 γκολ και 6 ασίστ.

Όλα αυτά όμως αναμένονται να πάρουν τον δρόμο τους με ρυθμούς αργούς και σταθερούς, όπως πετυχημένα κάνει τα τελευταία δύο χρόνια ο Ολυμπιακός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.