Χιμένεθ: “Ατύχημα” με Ολυμπιακό, να δώσουμε τα πάντα για κάτι θετικό” (vid)

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ΑΕΚ, τις πολλές ευκαιρίες με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στα κανάλια Novasports αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό λέγοντας πως: “Ο καθένας από εμάς θα πρέπει να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του εάν θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα” για να προσθέσει: “Ο Ολυμπιακός για να βάλει ένα γκολ θέλει μία ευκαιρία. Αν του δώσουμε τέσσερις ευκαιρίες τότε μπορεί να βάλει και… πέντε γκολ”.

Η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα στατιστικά της Opta είχε 25 προσπάθειες για γκολ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να δηλώνει: “Το να βρεθείς 25 φορές στην αντίπαλη περιοχή και να βάλεις ένα γκολ είναι μια φτωχή συγκομιδή. Θα πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί στα τελειώματα. Αλλά αυτό είναι το δύσκολο στο ποδόσφαιρο, να βάλεις γκολ. Το σημαντικό είναι οι παίκτες να δίνουν ότι έχουν στον αγωνιστικό χώρο και να έχουν την ίδια διάθεση”.

Ο Ισπανός προπομνητής της Ένωσης αναφέρθηκε και στο 1-5 του πρώτου γύρου των Play Off τονίζοντας: “Το ματς με τον Ολυμπιακό ήταν μια σωρεία λαθών από μέρους μας. Ήταν ένα ατύχημα κόντρα στον Ολυμπιακό και ελπίζω να μη ξανασυμβεί. Λέγοντας ατύχημα δεν λέω πως ο Ολυμπιακός δεν άξιζε τη νίκη για να το ξεκαθαρίσω”.

Δείτε επίσης τι είπε για τους τραυματίες παίκτες της ΑΕΚ και το πότε επιστρέφουν, αλλά και τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.