Και τώρα οι δυο τους…

Ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου γράφει στο blog του για τον τελικό του κυπέλλου που έρχεται μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, των ομάδων που μετρούν τα τέσσερα τελευταία τρόπαια.

Ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου γράφει στο blog του για τον τελικό του κυπέλλου που έρχεται μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, των ομάδων που μετρούν τα τέσσερα τελευταία τρόπαια.

Και τώρα οι δυο τους. ΠΑΟΚ εναντίον Ολυμπιακού, Ολυμπιακός εναντίον ΠΑΟΚ, δύο ομάδες που λόγω και των play offs, δεν έχουν να κρύψουν πολλά πράγματα. Έστω κι αν ο τελικός που έρχεται δε θυμίζει σε τίποτα την πρώτη αναμέτρηση τους για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Μαρτίνς με “δανεικό” από την Ευρώπη το 3-5-2 και με πλήρη εφαρμογή και στα ελληνικά δεδομένα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχει βρει αυτό που ήθελε, με τον Ολυμπιακό να κινδυνεύει ελάχιστα και να έχει παράλληλα τα τρεξίματα ώστε να δημιουργεί προβλήματα σε κάθε αντίπαλο.

Από την άλλη ο Γκαρσία όταν επέλεξε και αυτός να παίξει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, έστω κι αν ένας από αυτούς είναι ο Βιεϊρίνια, κατάφερε να θωρακίσει μια ιδιαίτερα ευάλωτη άμυνα και μέχρι τον επαναληπτκό κυπέλλου με την ΑΕΚ, να μην έχει δεχτεί γκολ, από Άρη, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ακόμα και με την Ένωση, το γκολ που δέχεται ο Πασχαλάκης δεν είναι σε κανονική ροή αγώνα, αλλά από στημένη μπάλα.

Ο Ολυμπιακός έχει την τύχη να έχει ποδοσφαιριστές που χρειάζονται “μισή” φάση για να κάνουν γκολ, όπως οι Ελ Αραμπί και Χασάν, αλλά και ποδοσφαιριστές όπως ο Μπρούμα που έχει φορμαριστεί στο πλέον κρίσιμο σημείο της σεζόν. Με τους ερυθρόλευκους να κατακτούν περίπατο το πρωτάθλημα, μένει μία ακόμη δοκιμασία για να μπει θαυμαστικό σε μία υπέροχη χρονιά.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει νικήσει τόσες φορές τον Ολυμπιακό. Το έκανε όχι μόνο στην Τούμπα, αλλά και στο Καραϊσκάκης και μοιάζει σε ένα και μόνο παιχνίδι, να μπορεί να ματσάρει την ενέργεια και την ένταση που βγάζουν οι Πειραιώτες.

Άλλωστε σ’ αυτή τη θριαμβευτική σεζόν για τον αντίπαλό του, αυτός που καλείται να αποδείξει πράγματα είναι ο Δικέφαλος. Και οι δύο θα διαφοροποιηθούν ελάχιστα από αυτά που είδαμε στους ημιτελικούς με ΠΑΣ και ΑΕΚ και είναι ξεκάθαρα θέμα ημέρας το ποιος θα σηκώσει το κύπελλο για να κλείσει με χαμόγελο τη χρονιά.

Οι στημένες μπάλες φάνηκε και στο πρωτάθλημα ότι παίζουν ιδιαίτερο ρόλο, ένα κομμάτι που και οι δύο είναι δυνατοί και με καλούς εκτελεστές. Κάθε ντέρμπι λέμε ότι είναι στο 50-50, αλλά αυτός θα είναι ο τελικός της απόλυτης ισορροπίας, ό,τι καλύτερο για τον ουδέτερο παρατηρητή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.