Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο και την κάμερα της ΝΟΒΑ κάνοντας την αυτοκριτική του.

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο και την κάμερα της ΝΟΒΑ κάνοντας την αυτοκριτική του. Χαρακτήρισε άψογους επαγγελματίες τους παίκτες του ενώ θέλει να δει την ομάδα του να παραμένει στην πρώτη θέση. Μίλησε ακόμα για το όνειρο της μεταγραφής του, το πρωτάθλημα των 18 ομάδων αλλά και την κοινωνικοοικονοιμική κρίση.

Διαβάστε αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Δώνη στον Αποστόλη Λάμπο και δείτε την ολοκληρωμένη μόνο στο βίντεο του novasports.gr

“Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, ειδικά όταν μιλάμε για μία ομάδα που ειναι καινούρια και έχει τουλάχιστον εφτά νέους ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα. Οι παικτες μου ειναι άψογοι επαγγελματίες, προσπαθούν να εφαρμόσουν αυτά που θέλω μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Λογικό είναι όταν πρόκειται για νέα ομάδα η οποία έχει χτιστεί από το καλοκαίρι παιχνίδι με παιχνίδι να βλέπουμε τα θετικά και τα αρνητικά, θα υπάρχουν και λάθη, αλλά είναι σημαντικό ότι τα λάθη είναι λίγα.”

“Οι προπονητές πάνω από όλα κρίνονται από τα αποτελέσματα. Υπάρχουν πολλές φορές που εγώ μπορει να είμαι ευχαριστημένος από αυτό που κάνουμε είτε στην προετοιμασία ειτε στη διάρκεια της εβδομάδος αλλά τελικά να μη σε δικαιώνει το αποτέλεσμα της Κυριακής και να υπάρχει πικρία και στεναχώρια. Το σημαντικό ειναι η συνεργασία και σε αυτό που θέλουμε να περάσουμε και το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια είναι πάρα πολύ καλό. Είναι σημαντικό ότι διατηρούμε την ψυχολογία μας σε υψηλά επίπεδα και σε αυτό μας βοηθάνε τα αποτελέσματα και είμαστε πλέον πανέτοιμοι για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι το Σαββατο.”

“Πολλές φορές οι τίτλοι δεν παρουσιάζουν ακριβώς την ερώτηση που έχω δεχτεί. Η ερώτηση που δέχτηκα ήταν αν θα ήθελα το καλοκαίρι να υπάρχει προταση από το εξωτερικό και να φύγω από την Ελλάδα και απάντησα μακάρι να υπάρξει αυτή η καλή πρόταση και να φύγω από την Ελλάδα. Δεν είπα ποτέ μακάρι να φύγω από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ίσα ίσα το τιμώ το ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί πρώτα απ’όλα έχω δουλειά, παιρνω χρηματα από το ελληνικό ποδόσφαιρο και προσπαθώ με όποιον ρόλο μου αντιστοιχει να βοηθήσω να προοδεύει το ελληνικό ποδοσφαιρο. Το μόνο που έχω να πω έιναι ότι μετά από πάρα πολλά χρόνια, έδωσα τα δικαιώματα μου σε ένα ολλανδικό γραφείο και πιστεύω να γίνει μία σοβαρή δουλειά και να διεκδικήσω μία καλή πρόταση ειτε από την Ελλάδα ειτε εκτος Ελλάδας.”