Ο Ανδρέας Τάτος μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο και την κάμερα της ΝΟΒΑ για την πορεία της καριέρας του, τον Γιώργο Δώνη αλλά και τον Ολυμπιακό.

Ο Ανδρέας Τάτος μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο και την κάμερα της ΝΟΒΑ για την πορεία της καριέρας του, τον Γιώργο Δώνη αλλά και τον Ολυμπιακό. Χαμηλών τόνων όπως είναι ο νεαρός άσος δεν κάνει όνειρα τρελά αλλά εύχεται ένα καλό μέλλον.

Διαβάστε αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Τάτου στον Αποστόλη Λάμπο και δείτε την ολοκληρωμένη μόνο στο βίντεο του novasports.gr

“Θέλω να δουλεύω πάντα σκληρά, να καθιερωθώ στον Ατρομητο γιατί έχω παιξει έξι αγωνιστικές βασικός και θέλω να βοηθάω την ομάδα μου και μέσα από τις καλές εμφανίσεις, αν πηγαινω καλά να βοηθάω την ομάδα μου και ατομικά, οι άνθρωποι που με έχουν επιλέξει στον Ολυμπιακό, να με δουν και να με βοηθήσουν να με πάρουν στην ομάδα γρήγορα.”

“Ξεκίνησα να παιζω μπάλα σε ένα 5Χ5 στη Ζάκυνθο, στον Ζακυνθιακό, εκεί πέρα έμαθα να παιζω μπάλα. Μετά πήγα στην Τρίπολη, στον Αστέρα με τον Γιάννη τον Πετράκη προπονητή πολύ καλός προπονητής, πολύ καλός άνθρωπος με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Δ Εθνική έπαιξα 28 παιχνίδια, μετά έφυγα πήγα στην Παναχαϊκή με τον κύριο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Β Εθνική πέσαμε και μετά με πήρε ο κύριος Βούζας στο Χαϊδάρι και με βοήθησε. Έπαιξα ενάμιση χρονο στο Χαϊδάρι, είχαμε πολύ καλή ομάδα και μετά ο κύριος Βούζας ήρθε στον Ατρόμητο και με πήρε την τελευταία μέρα των μεταγραφών και κάπως έτσι συνεχιστηκε η πορεια μου.”

“Πρέπει να μένουμε ταπεινοί, να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, να δουλεύουμε και κάθε παιχνίδι να το κοιτάμε ξεχωριστά ώστε να καταφέρουμε να πετυχαινουμε το στόχο μας. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε το Σάββατο μετά θα κοιτάξουμε και τον Πανιώνιο τη στιγμή που θα έρθει.”

“Είμαι ένα παιδί χαμηλών τόνων, δε θέλω να σκέφτομαι και να φαντάζομαι τρομερα πράγματα. Κάθε χρονο και κάθε στιγμή πρέπει να τη ζεις ξεχωριστά αλλά φαντάζαομαι να έχω ένα καλό μέλλον.”