Με μοναδική απουσία αυτή του Γιάννη Σκόνδρα ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου ενόψει του ντέρμπι με τον Πανιώνιο.

Με μοναδική απουσία αυτή του Γιάννη Σκόνδρα ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου ενόψει του ντέρμπι με τον Πανιώνιο. Στον νεαρό αρχηγό της ομάδας χορηγήθηκε θεραπευτική αγωγή, έτρεξε λίγο και αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο. Αύριο εφόσον είναι καλύτερα θα προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Επιπόλαιος ήταν τελικά ο τραυματισμός του Κώστα Μήτρογλου ο οποίος σήμερα προπονήθηκε κανονικά, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Πίτου Γκαρσία ο οποίος με τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου δείχνει πως ξεπερνά σε χρόνο ρεκόρ το βαρύ αιμάτωμα που υπέστη από κλωτσιά στο παιχνίδι με τα Γιάννινα.

* Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφαλείας του αγώνα με τον Πανιώνιο. Τον Ατρόμητο εκπροσώπησαν ο Υπεύθυνος Διαχείρισης Γιώργος Χατζής και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας Γιώργος Πέτρου. Κατόπιν απόφασης της Αστυνομίας που τεκμηριώνεται στα πρακτικά της σύσκεψης δεν θα δοθούν εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα.

* Αύριο το πρωί οι ποδοσφαιριστές Θανάσης Καραγκούνης, Φώτης Καραγκιολίδης, Αντώνης Αθανασίου θα επισκεφθούν το 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσουν στους μαθητές εισιτήρια του αγώνα με τον Πανιώνιο.

* Την Πέμπτη αναμένεται να επιστρέψουν από την Αρμενία οι Παναγιώτης Μπάλλας και Φώτης Καϊμακαμούδης όταν και ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Νέων.