Στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για τον αγώνα του Σαββάτου (29/10) με τον Πανιώνιο βρίσκονται όλοι οι παίκτες του Ατρόμητου.

Στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για τον αγώνα του Σαββάτου (29/10) με τον Πανιώνιο βρίσκονται όλοι οι παίκτες του Ατρόμητου. Ο Πίτου Γκαρσία, ο οποίος είχε αποκομίσει ένα αιμάτωμα στη γάμπα από το ματς με τον ΠΑΣ, συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Τετάρτης και δήλωσε «παρών» ενόψει του αθηναϊκού ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
 
Με την επιστροφή του Αργεντίνου άσου σε φουλ ρυθμούς, αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες να παραταχθούν οι Κυανόλευκοι για τέταρτο διαδοχικό ματς με την ίδια 11άδα. Βέβαια, ασφαλέστερα συμπεράσματα θα προκύψουν μετά τις τελευταίες προπονήσεις, στις οποίος ο Γιώργος Δώνης θα «φωτογραφίσει» το αρχικό σχήμα της ομάδας του.
 
? Ο Παναγιώτης Μπάλλας αγωνίστηκε βασικός στην ισοπαλία της Εθνικής Νέων με τη Σλοβακία (1-1), ενώ ο Φώτης Καϊμακαμούδης πέρασε σαν αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 67′. Οι δύο παίκτες θα επιστρέψουν την Πέμπτη (27/10) στις υποχρεώσεις τους με τον Ατρόμητο κι ενώ συμμετείχαν ενεργά στην πρόκριση στην Elite Round του EURO 2012.
 
? Το πρωί της Τετάρτης οι Καραγκούνης, Καραγκιολίδης και Αθανασίου επισκέφτηκαν το 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου και μοίρασαν εισιτήρια για τον αγώνα με τον Πανιώνιο και αυτόγραφα στους μικρούς μαθητές, από τους οποίους γνώρισαν την αποθέωση.