Πεπεισμένος πως ο Ατρόμητος θα καταφέρει να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης.

Πεπεισμένος πως ο Ατρόμητος θα καταφέρει να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ υπογράμμισε πως θα υπάρξει ακόμα καλύτερη στο μέλλον.

Χαρακτηριστικά, ο Δώνης: «Η ομάδα μου εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη αγωνιστική έκανε ίσως το καλύτερο της παιχνίδι σε πολλά επίπεδα. Στη κυκλοφορία της μπάλας, στη δημιουργία φάσεων, είχαμε υπομονή και ηρεμία, καλή ανασταλτική λειτουργία και ασκήσαμε πίεση στον αντίπαλο».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι λοιπόν γιατί διατηρούμαστε και σε υψηλό επίπεδο απόδοσης, αλλά και ψηλά στη βαθμολογία. Μπορεί να γίνεται κουραστικό μερικές φορές πρέπει να επαναλάβω ότι προτεραιότητα για φέτος αποτελεί η έδρα μας. Έχουμε μια αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα η οποία είναι πολύ καλά οργανωμένη στα παιχνίδια της και διαθέτει επικίνδυνους ποδοσφαιριστές».

Τέλος, ο Δώνης τόνισε: «Θεωρώ όμως ότι εμείς βρισκόμαστε σε καλύτερη φάση και από απόδοση αλλά και από αυτοπεποίθηση-ψυχολογία. Αν πιάσουμε καλή απόδοση νομίζω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα για να φθάσουμε στη νίκη».