Την αποστολή του Ατρόμητου για τον σαββατιάτικο αγώνα της 8ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (27/10) ο Γιώργος Δώνης.

Την αποστολή του Ατρόμητου για τον σαββατιάτικο αγώνα της 8ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (27/10) ο Γιώργος Δώνης. Ο 42χρονος τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το τελευταίο ματς της ομάδας του μέχρι τις 19 Νοεμβρίου.
 
Λόγω των όσων συμβαίνουν στη φετινή Σούπερ Λιγκ, αλλά και τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα ματς των Εθνικών ομάδων, οι Κυανόλευκοι θα αγωνιστούν ξανά μετά από τρεις εβδομάδες, απέναντι στον Λεβαδειακό. Μάλιστα και το ματς με τους Βοιωτούς είναι εντός έδρας, κάτι που σημαίνει ότι ο Ατρόμητος θα δώσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια στο «σπίτι» του.
 
Το ενδεχόμενο να παραταχθούν οι Κυανόλευκοι με την ίδια 11άδα για τέταρτο διαδοχικό ματς είναι πολύ πιθανό, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Μπρίτο. Παρεμπιπτόντως, ο Βραζιλιάνος άσος ήταν ο σκόρερ στην τελευταία νίκη του Ατρόμητου επί του Πανιώνιου στο Περιστέρι  τον Φεβρουάριο του 2010 (1-0).
 
Αναλυτικά, η 20μελής αποστολή του Ατρόμητου: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Καραγκούνης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Τόμας, Ζουέλα, Τάτος, Γκαρσία, Καραμάνος, Μπέλιτς, Αναστασάκος, Επστάιν, Μήτρογλου, Μπρίτο, Δημούτσος, Μακρής, Μπάλλας.
 
Το αθηναϊκό ντέρμπι του Σαββάτου αναμένεται να προσελκύσει αρκετό κόσμο στις εξέδρες του Δημοτικού Γηπέδου του Περιστερίου, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη. γεύση από την ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει, την Παρασκευή. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρόμητου θα δώσουν δυναμικό «παρών» στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, προκειμένου να εμψυχώσουν τους παίκτες και να τους ζητήσουν την κατάκτηση των τριών βαθμών.