Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στις 17: 15 (Novasports 2) στο Περιστέρι σε ένα σπουδαίο αθηναϊκό ντέρμπι, με κεντρικό πρόσωπο τον Κώστα Μήτρογλου. Επτά μήνες πριν στο ίδιο γήπεδο, ο "πιστολέρο" είχε χαρίσει τη νίκη στους "κυανέρυθρους", τους οποίους σήμερα καλείται να "σκοτώσει".

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στις 17: 15 (Novasports 2) στο Περιστέρι σε ένα σπουδαίο αθηναϊκό ντέρμπι, με κεντρικό πρόσωπο τον Κώστα Μήτρογλου. Επτά μήνες πριν στο ίδιο γήπεδο, ο “πιστολέρο” είχε χαρίσει τη νίκη στους “κυανέρυθρους”, τους οποίους σήμερα καλείται να “σκοτώσει”.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα και θέλει τη νίκη που θα την κρατήσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ψυχολογία της είναι στα ύψη, ενώ προέρχεται από τη νίκη επί του ΠΑΣ και θέλει το “2 στα 2” στο γήπεδό της. Ο Πανιώνιος από την άλλη, θα αγωνιστεί με οδηγό το ως τώρα αήττητο εκτός έδρας, αλλά και την παράδοση που έχει “χτίσει” στο Περιστέρι από το 2006 και μετά.

Οι “κυανέρυθροι” μετρούν τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια, τη στιγμή που πριν δεν είχαν ούτε μία. Σε σύνολο δέκα αναμετρήσεων, άλλες τέσσερις νίκες έχει ο Ατρόμητος και δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Η παράδοση είναι μοιρασμένη, αλλά όχι και τα αγωνιστικά δεδομένα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Τη στιγμή που ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να παρατάξει για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι την ίδια 11άδα, ο Τάκης Λεμονής καλείται να βρει λύσεις στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Εκτός “μάχης” έχουν τεθεί οι Εστογιάνοφ, Γιόνσον και Όμο, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ριέρα.