Επιστροφή στις νίκες για Παναιτωλικό (vid)

Ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Ξάνθης με 2-0. Ο Μητρόπουλος στο ντεμπούτο του με την ομάδα του Αγρινίου άνοιξε το σκορ, ενώ ο Ρότσα με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Οι φιλοξενούμενοι από το 65 έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Εντιμάρ.

Ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Ξάνθης με 2-0. Ο Μητρόπουλος στο ντεμπούτο του με την ομάδα του Αγρινίου άνοιξε το σκορ, ενώ ο Ρότσα με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Οι φιλοξενούμενοι από το 65 έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Εντιμάρ.

Ο Παναιτωλικός από την αρχή του αγώνα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Αντίθετα η Ξάνθη πίεζε ψηλά με σκοπό να “κλέψει” μπαλιές και να βγει γρήγορα στην αντεπίθεση για να πετύχει κάποιο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν πότε με τον Μαρσελίνιο και πότε με τον Πόι να δημιουργήσουν ρήγματα στα μετόπισθεν, ωστόσο η άμυνα της ομάδας του Τενέ βρισκόταν σε ετοιμότητα και σταματούσε τις ατομικές προσπάθειες τόσο του Βραζιλιάνου, όσο και του Αργεντίνου.

Η υπεροχή του Παναιτωλικού (62%-38% η κατοχή) μετουσιώθηκε σε γκολ στο 35′ με τον Μητρόπουλο να πανηγυρίσει στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας του Αγρινίου. Ο Χαριστέας σέντραρε από τα αριστερά και ο Μητρόπουλος αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας με κεφαλιά ψαράκι έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος παρά τις γρήγορες αλλαγές του Μαρίνου Ουζουνίδη. Αντίθετα με την είσοδο του Θεοδωρίδη ο Παναιτωλικός κυκλοφορούσε την μπάλα καλύτερα και έφτανε εύκολα μέχρι έξω από την περιοχή του Βιβιάνι. Στο 65′ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Εντιμάρ ανέτρεψε τον Καμαρά, την ώρα που ο τελευταίος ετοιμαζόταν να σουτάρει και ο ο Βοσκάκης έδειξε αμέσως την κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Ξάνθης και την άσπρη βούλα. Ο Ρότσα δεν αστόχησε και διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, οι οποίοι έχοντας την αριθμητική υπεροχή έγιναν ακόμα πιο επικίνδυνοι επιθετικά.

Στο 72′ ο Θεοδωρίδης βγήκε μόνος απέναντι από τον Βιβιάνι, αλλά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ρότσα “σημάδεψε” το οριζόντιο δοκάρι. Η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία της Ξάνθης στο παιχνίδι έγινε στο 79′ με τον Μπλάζιτς να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Βλαχοδήμου.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε τίποτα, αν και οι γηπεδούχοι έφτασαν δύο φορές κοντά στο 3-0 και έτσι ο Παναιτωλικός πανηγύρισε το δεύτερο του τρίποντο στη Σούπερ Λίγκα, σε αντίθεση με την Ξάνθη, η οποία έχει γευτεί μόνο μία φορά φέτος τη χαρά της νίκης.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 8η
Αγώνας: Παναιτωλικός-Ξάνθη
Γήπεδο: Αγρινίου
Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Σταματόγλου (Καβάλας)

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Κούσας, Ρότσα, Μπουμάλ, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Αντί, Καμαρά.

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιάνι, Εντιιμάρ, Πόι, Μαρκόβσκι, Μαρσελίνιο, Μάρα, Κομεσίδης, Βάλλας, Στάσιακ, Ντάνι, Ντίκα.

Οι δηλώσεις πριν την έναρξη του αγώνα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.