Ο Ηλίας Αναστασάκος, σκόρερ στη νίκη επί του Πανιωνίου, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πορεία του Ατρομήτου τη φετινή σεζόν.

Ο Ηλίας Αναστασάκος, σκόρερ στη νίκη επί του Πανιωνίου, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πορεία του Ατρομήτου τη φετινή σεζόν.«Και πέρσι την ίδια φιλοσοφία είχαμε. Απλά την περσινή σεζόν δεν ήμασταν τόσο τυχεροί, κάτι που συμβαίνει φέτος και είναι αρκετά σημαντικό στοιχείο», τόνισε ο 33χρονος επιθετικός στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Για τα δύο τέρματα που σημείωσε, ο Αναστασάκος είπε: «Είναι σημαντικό που κερδίσαμε, επειδή θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί ένα γκολ στο τέλος του αγώνα και να παίρναμε μόνο ένα βαθμό. Σίγουρα, είμαι χαρούμενος για τα δύο γκολ που πέτυχα και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο».

Για τους στόχους των «κυανόλευκων» σημείωσε: «Είναι περίεργο το πρωτάθλημα όπως έχει ξεκινήσει, χωρίς να υπάρχουν δύο ομάδες. Με τη θέση που έχουμε κανείς δεν θα ήθελε να σκεφτεί το ενδεχόμενο της παραμονής. Θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τα στοιχεία του φετινού Ατρομήτου, είπε: «Για να αντέξει μία ομάδα πρέπει να έχει καλό κλίμα, κάτι που υπάρξει στα αποδυτήρια του Ατρομήτου. Βοηθάει πολύ το “πακέτο”: Διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες. Ο καθένας ξεχωριστά κάνει το καλύτερο και βλέπουμε τα αποτελέσματα στο γήπεδο».

Αναφερόμενος στον Κώστα Μήτρογλου, δήλωσε: «Ο Κώστας είναι από τα καλύτερα σέντερ φορ στην Ελλάδα. Είναι πολύ καλός, βοηθάει στον ανταγωνισμό στην επίθεσης της ομάδας και την πορεία μας στο πρωτάθλημα».