Μητρόπουλος: “Το πιο γλυκό”

Ο Παύλος Μητρόπουλος χαρακτήρισε ως το πιο γλυκό γκολ αυτό που πέτυχε στο ντεμπούτο του με τον Παναιτωλικό στο 2-0 επί της Ξάνθης.

Ο Παύλος Μητρόπουλος χαρακτήρισε ως το πιο γλυκό γκολ αυτό που πέτυχε στο ντεμπούτο του με τον Παναιτωλικό στο 2-0 επί της Ξάνθης. «Συνοδεύτηκε με το ντεμπούτο μου και μού έδωσε ένα συναίσθημα που κανείς δεν μπορείς να το περιγράψει. Σε συνδυασμό με τη νίκη είναι πιο γλυκό το γκολ για εμένα» είπε ο 21χρονος μέσος στον  «NovaΣΠΟΡ FM 94,6». Ο Μητροπουλος ειπε ακόμη:

Για τη συνεργασία με τον Άγγελο Χαριστέα:
«Είναι τιμή μου να είμαι συμπαίκτης με έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες του εξωτερικού και κατέκτησε το Euro 2004 με την Εθνική Ελλάδας. Που να φανταζόμουν όταν έβλεπα τον Χαριστέα να σκοράρει στον τελικό του Euro πως θα μου έβγαζε σέντρα για να σκοράρω.».

Για τους στόχους της ομάδας:
«Προτεραιότητα για εμάς αποτελεί η παραμονή στην κατηγορία, κάτι που είχα ζήσει την περσινή σεζόν στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο μέσος όρος παραμονής είναι πάνω από 30 βαθμοί, οπότε θέλουμε περίπου 20 πόντους για να πούμε πως σωθήκαμε».

Για τον κόσμο του Παναιτωλικού:
«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στο Αγρίνιο ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει και μας βοηθάει να μην έχουμε άγχος μέσα στο γήπεδο. Μας ωθεί να κάνουμε το κάτι παραπάνω και το γήπεδο βοηθάει αρκετά στην προσπάθειά μας».

Για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου:
«Είναι μία ιστορία πολύ δύσκολη για έναν ποδοσφαιριστή. Δεν θα ήθελα να περάσει ανάλογη ιστορία κάποιος άλλος συνάδελφός μου. Νομίζω ότι από τη στιγμή που πήγαμε καλά την περσινή σεζόν, δεν ήταν δύσκολο να βρούμε κάποιοι από τον Ολυμπιακό Βόλου ομάδα για να συνεχίσουμε την καριέρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.