Ο Γιάννης Σκόνδρας αποκάλυψε ότι το μυστικό της φετινής επιτυχίας του Ατρομήτου κρύβεται πίσω από τη δουλειά του Γιώργου Δώνη.

Ο Γιάννης Σκόνδρας αποκάλυψε ότι το μυστικό της φετινής επιτυχίας του Ατρομήτου κρύβεται πίσω από τη δουλειά του Γιώργου Δώνη. «Ο Γιώργος Δώνης είναι προπονητής μεγάλης κλάσης και αδικείται στην Ελλάδα. Μας βοηθά πολύ και αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά. Κάθε μέρα μαθαίνεις καινούρια πράγματα με αυτόν τον προπονητή. Από τους πιο μικρούς, μέχρι τους πιο μεγάλους» είπε ο αρχηγός του Ατρομήτου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Σκόνδρας μίλησε ακόμη για:

 -Τον αντίπαλο που δυσκόλεψε περισσότερο την ομάδα του: «Όλα τα ματς ήταν δύσκολα, αλλά μας δυσκόλεψε περισσότερο ο Παναθηναϊκός. Παίζει καλό ποδόσφαιρο».

-Τον δυσκολότερο προσωπικό αντίπαλο: «Θα έλεγα πως είναι ο Βιεϊρίνια. Είναι γρήγορος, έχει καλή τεχνική, χαμηλό κέντρο βάρους και παίκτες με αυτά τα χαρακτηριστικά δυσκολεύουν πολύ τους αμυντικούς».

-Την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πόσο τον επηρεάζει: «Όσα έχουν γίνει επηρεάζουν κι εμάς στον Ατρόμητο, αλλά σε μικρό βαθμό. Ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα».

-Τις προσωπικές του βλέψεις: «Στο πίσω μέρος του μυαλού μου είναι το Euro 2012. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω και να έχω καλή παρουσία στον Ατρόμητο για να μου εμπιστευτεί μια θέση».

-Το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό: «Είμαι καλά στον Ατρόμητο. Όταν έρθει η στιγμή και λήξει το συμβόλαιο, εφόσον έχω κάποια πρόταση θα το σκεφτώ. Αλλά δεν με απασχολεί κάτι τέτοιο προς το παρόν».