Ο Ηλίας Αναστασάκος με τα δύο γκολ επί του Πανιωνίου... εξιλεώθηκε για τις χαμένες ευκαιρίες στο παιχνίδι του Ατρομήτου με τον ΟΦΗ την πρώτη αγωνιστική.

Την προσωπική του «εκδίκηση» πήρε ο Ηλίας Αναστασάκος με τα δυο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πανιώνιο για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και τη νίκη-ανατροπή με 2-1. Ο Έλληνας επιθετικός αποτέλεσε τον αρνητικό πρωταγωνιστή στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στην εκτός έδρας ισοπαλία με τον ΟΦΗ (1-1). Στο ματς αυτό ο Αναστασάκος έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει και να “καθαρίσει” από νωρίς τη νίκη για τους “κυανόλευκους”.

Αυτό όμως δεν τον πτόησε καθώς λίγες εβδομάδες αργότερα, ο Γιώργος Δώνης τον πίστεψε, και τον έριξε στη «μάχη» με τον Πανιώνιο σ’ ένα αν μη τι άλλο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού. Ήταν το 60ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο 33χρονος επιθετικός πέρασε στο ματς και ένα λεπτό αργότερα κατάφερε να ισοφαρίσει για την ομάδα του. Ο ίδιος όμως δεν σταμάτησε εκεί και τέσσερα λεπτά μετά πέτυχε και το χρυσό γκολ της νίκης, ξανακερδίζοντας με τον τρόπο αυτό το σεβασμό των οπαδών του Ατρομήτου αλλά βγάζοντας και ασπροπρόσωπο τον Έλληνα τεχνικό για την επιλογή του.

Να σημειωθεί πως η ανατροπή στο ματς αυτό, ήταν η πρώτη του Ατρομήτου επί εποχής Δώνη και αποτελεί μια απόδειξη της καλής και σκληρής δουλειάς που πραγματοποιεί στην ομάδα του Περιστερίου.