Στη διάθεση του Αναστό ο Παπουλής

Ο Φώτης Παπουλής τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του ΟΦΗ, Νίκου Αναστόπουλου για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Ο Φώτης Παπουλής τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του ΟΦΗ, Νίκου Αναστόπουλου για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Ο έμπειρος παίκτης κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και πλέον είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Οπως μάλιστα δήλωσε και ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: “Είμαι καλά και έχω ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Εχω τεθεί στην διάθεση του προπονητή μου. Είναι γνωστό ότι ο κ. Αναστόπουλος είναι αυτός που θα αποφασίσει για το ποιοι παίκτες θα αγωνισθούν. Η ομάδα μας έχει ένα ακόμη δύσκολο αγώνα με αντίπαλο που έχει δείξει ότι έχει πολλά προτερήματα και πλεονεκτήματα. Είναι γνωστό, το έχει πει και στο παρελθόν, ότι εμείς κοιτάζουμε πρώτα τη δική μας την ομάδα και πως στη διάρκεια του αγώνα θα παρουσιάσουμε τις μεγάλες δυνατότητες που έχουμε με στόχο πάντα να πάρουμε τη νίκη. Είναι γνωστό ότι ο ΟΦΗ όπου κι αν αγωνίζεται έχει στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών”. 

Από κει και πέρα, οι Μποντόρ, Σόουζα, για προληπτικούς λόγους δεν πήραν μέρος στην προπόνηση, ενώ για μία ακόμα ημέρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα οι Πίτσος, Χαριτωνίδης, Μπούρμπος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.