Διπλή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης (3/11) για τους παίκτες του Ατρόμητου. Το πρωί οι Κυανόλευκοι γυμνάστηκαν σε φυσική κατάσταση και δύναμη, ενώ το απόγευμα έκαναν ασκήσεις με μπάλα στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου στου Μαζαράκη.

Διπλή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης (3/11) για τους παίκτες του Ατρόμητου. Το πρωί οι “κυανόλευκοι” γυμνάστηκαν σε φυσική κατάσταση και δύναμη, ενώ το απόγευμα έκαναν ασκήσεις με μπάλα στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου στου Μαζαράκη.
 
Απουσίασε ο Σαρλ Ιτάνζ, ο οποίος είναι άρρωστος και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, ενώ ο Πίτου Γκαρσία έκανε γυμναστήριο και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Ο Αργεντίνος μέσος αναμένεται να ενσωματωθεί σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων τη Δευτέρα (7/11).
 
Η περιστεριώτικη ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα είναι ανοιχτό και την Παρασκευή (14:00-20:00) για τη διάθεση των καρτών διαρκείας της φετινής περιόδου με έκπτωση 50%. Συγκεκριμένα, οι νέες τιμές των καρτών διαρκείας διαμορφώνονται ως εξής: Θύρα 2: 125 ευρώ (από 250 ευρώ), Θύρα 4: 125 ευρώ ( από 250 ευρώ) και Θύρα 7: 75 ευρώ (από 150 ευρώ).