Ο Ζορζ Κέβιν Ενκουντού φαίνεται ως μια λύση που επικρατεί για τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί “σαφάρι” για να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα πληροί τα υψηλά κροτήρια του Πέδρο Μαρτίνς και του συλλόγου για τα άκρα της μεσαίας γραμμής. Οι πρωταθλητές μετά την πώληση Ποντένσε αναζητεί μια αντίστοιχη λύση, ωστόσο δεν πρόκειται για κάτι απλό και η αναζήτηση χρειάζεται αμεσότητα, τύχη και καλό διάβασμα της αγοράς.  

Οι Πειραιώτες προσπάθησαν να έρθουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Μπόκα Τζούνιορς για τον Κριστιάν Παβόν, ωστόσο οι υψηλές απαιτήσεις των Αργεντινών, στρέφουν τις “κεραίες” σε άλλες περιπτώσεις με επικρατέστερη όλων, εκείνη του ​Ζορζ Κέβιν Ενκουντού.

Ο 26χρονος Γάλλος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπεσίκτας μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και οι “ερυθρόλευκοι” εξετάζουν το ενδεχόμενο δανεισμού του. Ο ίδιος έχει ανάψει το “πράσινο φως” για τη μετακόμιση του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Αυτό που απομένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στους δύο συλλόγους για το ύψος του “ενοικίου”, αλλά και για τη ρήτρα αγοράς που θα μπει εν όψει του ερχόμενου καλοκαιριού. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις σχετικά με την περίπτωση του Ενκουντού.