Ο Κώστας Γιαννούλης με δηλώσεις του στον γερμανικό Τύπο τόνισε ότι θέλει να γυρίσει στην Κολονία μετά το τέλος του δανεισμού του στον Ατρόμητο και να αποδείξει ότι μπορεί να αγωνιστεί στην Μπουντεσλίγκα.

Ο Κώστας Γιαννούλης με δηλώσεις του στον γερμανικό Τύπο τόνισε ότι θέλει να γυρίσει στην Κολονία μετά το τέλος του δανεισμού του στον Ατρόμητο και να αποδείξει ότι μπορεί να αγωνιστεί στην Μπουντεσλίγκα. Ο 24χρονος αριστερός μπακ που κλήθηκε από τον Φερνάντο στην Εθνική Ελλάδας, έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν με την ομάδα του Περιστερίου.

“Θέλω να γυρίσω στην Κολονία και να αποδείξω ότι δεν είμαι τελειωμένος και ότι μπορώ να αγωνιστώ στην Μπουντεσλίγκα”, είπε στην ιστοσελίδα “express.de” ο Γιαννούλης, ο οποίος πέρυσι, στην πρώτη του χρονιά στο “Ράιν Ένεργκι” δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην γερμανική ομάδα και λόγω ενός τραυματισμού που τον κράτησε εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η πορεία του Γιαννούλη με τον Ατρόμητο, βέβαια, είναι υπό τη συνεχή παρακολούθηση του προπονητή της Κολονίας, Βόλκερ Φίνκε, ο οποίος θα είναι πιθανότατα κι αυτός που θα εγκρίνει την επιστροφή του αριστεροπόδαρου μπακ στην ομάδα.