Βόλος – Αστέρας Τρ. 2-1, επέστρεψε στην κορυφή (hls)


Μετά την κάκιστη εμφάνιση και την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή ο Βόλος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης ο οποίος συνεχίζει να προβληματίζει.

Αν και ο Αστέρας ήταν αυτός που μπήκες πιο δυνατά στο ματς, έχοντας στο 11′ την πρώτη μεγάλη ευκαιρία ο Βόλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να σκοράρουν στο γύρισμα του Σίτο στον Κρέσπι το σουτ του οποίου όμως πέρασε λίγο άουτ.

Στο 16ο λεπτό και σε γύρισμα, κάτι σαν σέντρα σουτ, που έγινε από τα αριστερά για τον Βόλο ο Παπαδόπουλος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, με τον Ρεγκατέν να τσιμπάει την μπάλα και να αναγκάζει τον τερματοφύλακα της ομάδας της Τρίπολης να τον ανατρέψει στην προσπάθειά του να προλάβει την μπάλα.
Η φάση εξετάστηκε και από το VAR, η απόφαση δεν άλλαξε και στο 18′ ο Βόλος με εκτελεστεί τον Φαν Βέερτ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Ο Αστέρας πίεσε, έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και θα μπορούσε να το έχει βρει στην φάση του του 39ου λεπτού με το κλέψιμο του Καρμόνα ο οποίος μπήκε από πλάγια θέση στην περιοχή σούτερ με δύναμη αλλά είδε τον Κότνικ να βγάζει εντυπωσιακά την μπάλα κόρνερ.

Στ 42′ ήρθε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, φάση διαρκείας στα καρέ του Βόλου, αλλά κανείς εκ των Μπαράλες, Κρέσπι, Μουνάφο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από πλεονεκτικές θέσεις μέσα στην περιοχή, με την μπάλα να καταληγει στα χέρια του Κότνικ.

Το γκολ της νίκης του Βόλου, το πρώτο γκολ του Αστέρας στο Πρωτάθλημα

Στο δεύτερο μέρος, στο οποίο έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Κότνικ, οποίος έπαθε θλάση στον προσαγωγό και μπήκε στη θέση του ο
Κλέιμαν, ο Βόλος έφτασε να σκοράρει στο 59ο λεπτό, όμως ο Παπαπέτρου είδε τον βοηθό του να σηκώνει τη σημαία, έδειξε οφσάιντ, στο γκολ του Γκρίλο και τον δικαίωσε το VAR.

Το δεύτερο γκολ ήρθε όμως στο 79ο λεπτό για τους γηπεδούχους όταν από λάθος του Ριέρα στον άξονα, ο Ρεγκατέν “σπάει” στον Φεράρι που κάνει το πλασέ και νικάει τον Παπαδόπουλο γράφοτνας το 2-0.

Με το 2-0 ο Βόλος έδειχνε πως έχει καθαρίσει το ματς, όμως ο Αστέρας πίεζε και στο 83΄είχε μεγάλη ευκαιρία με πολύ ωραίο σουτ του Σόνι, αλλά ο Κλέιμαν βγήκε νικητής.
Δεν έγινε όμως το ίδιο όταν πάλι ο Σόνι, έκανε πολύ ωραίο κοντρόλ μέσα στην περιοχή και μ’ ένα ωραίο γυριστό σουτ μείωσε σε 2-1 για την ομάδα της Τρίπολης.

Βόλος (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, 4-3-3): Κότνικ – Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι – Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μπαρτόλο – Ρεγκατέν, Φαν Βέερτ, Φερνάντες.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς, 4-3-3): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες – Βαλιέντε, Μουνάφο, Κανελλόπουλος – Μπαράλες, Κρέσπι, Σίτο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.