Ολυμπιακός: Ο Εμβιλά είναι ο απόλυτος καταλύτης του ντέρμπι

Ο Γιάν Εμβιλά πιθανότατα θα είναι στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού. Ποιες είναι οι σκέψεις του Μίτσελ σε περίπτωση που ο Γάλλος μείνει στα "pits".

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο σπουδαίο ντέρμπι του Μίτσελ στη νέα εποχή του στον Πειραιά, απέναντι στον ΠΑΟΚ (20.00, MC LIVE Novasports.gr). Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι γοήτρου, αλλά και σημαντικής βαθμολογικής σημασίας, καθώς ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια ν’ αφήνει βαθμούς στον δρόμο. To απόλυτο του Παναθηναϊκού και οι συνεχόμενες νίκες της ΑΕΚ, οδηγούν την ομάδα του Μίτσελ στο μεγάλο “πρέπει” της αποψινής νίκης.

Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται στην επαναφορά του Γιάν Εμβιλά στο αρχικό σχήμα, καθώς ο Γάλλος έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του. Η οποιαδήποτε ενόχληση της τελευταίας στιγμής θ’ αφήσει τον Εμβιλά στον πάγκο, καθώς ο Μίτσελ δεν θα ρισκάρει πιθανό τραυματισμό του 32χρονου μέσου.

To πιθανότερο σχήμα θέλει τον Τζολάκη κάτω απ’ την εστία, τους Βρουσάι, Σωκράτη, Μπα και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα, τους Εμβιλά και Ιν Μπομ ως αμυντικά χαφ, τον Χάμες σε επιτελικό ρόλο, τον Γκάρι και τον Μασούρα στα δύο άκρα και τον φορμαρισμένο Μπακαμπού στην αιχμή του δόρατος.

Αν ο Εμβιλά μείνει εκτός αγώνα, τότε την πόρτα της ενδεκάδας θα χτυπήσουν οι Μπουχαλάκης και Σαμασέκου. Πάντως ο ίδιος ο Εμβιλά θέλει πολύ να παίξει απ’ το ξεκίνημα του συγκεκριμένου αγώνα και αυτό το έχει γνωστοποιήσει στον Μίτσελ. Ο Γάλλος είναι ο απόλυτος μαέστρος του Ολυμπιακού, ο παίκτης ο οποίος θα επηρεάσει θετικά το παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά και αρνητικά εκείνο του ΠΑΟΚ. Με λίγα λόγια το ντέρμπι θα είναι πολύ διαφορετικό με ή χωρίς τον Εμβιλά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.