Φούλαμ – Άστον Βίλα 3-0: Άνετοι οι Λονδρέζοι, σε μπελάδες ο Τζέραρντ (hls)

Η Φούλαμ επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές κόντρα στην Άστον Βίλα, με τον Στίβεν Τζέραρντ να είναι πλέον σε δύσκολη θέση.

Οι Λονδρέζοι ήταν καλύτεροι από την αρχή έως το τέλος και ανέβηκαν στην πρώτη δεκάδα της Πρέμιερ Λιγκ με 15 πόντους μετά από 11 αγώνες, ενώ η Βίλα κρατιέται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη μόνο λόγω καλύτερης επίθεσης σε σχέση με τη Γουλβς (9 πόντοι).

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Στίβεν Τζέραρντ αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της Βίλα, η οποία δεν έχει νίκη σε τέσσερις αγώνες και έχει κερδίσει ένα από τα τελευταία οκτώ, ενώ αγνοεί το τρίποντο εκτός έδρας.

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 36ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Χάρισον Ριντ σκόραρε με ωραίο δεξί σουτ από το ύψος της περιοχής.

Στο 62′ η Βίλα έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του μέσου Λουίζ για κουτουλιά στον Μίτροβιτς, ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους φιλοξενούμενους στο 68′, με τον Κας (που είχε μπει αλλαγή στο β’) να κάνει χέρι στην περιοχή μετά από προσπάθεια του Σέρβου, ο οποίος ευστόχησε στο πέναλτι για το 8ο φετινό του γκολ, ένα περισσότερο απ’ ότι όλη η Βίλα!

Η εύκολη νίκη της Φούλαμ ολοκληρώθηκε στο 84′ με τον Κεμπάνο να γυρίζει από αριστερά και τον Μινγκς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στην προσπάθειά του να διώξει.

Φούλαμ (Σίλβα): Λένο – Ντε Κορντόβα – Ριντ, Ντιόπ, Ριμ, Ρόμπινσον – Ριντ (73′ Ριντ), Παλίνια – Γουίλιαν (Τζέιμς), Περέιρα (87′ Χάρις), Κεμπάνο (85′ Γουίλσον) – Μίτροβιτς (85′ Βινίσιους).
Άστον Βίλα (Τζέραρντ): Μαρτίνες – Κόνσα, Μπέντναρεκ (46′ Κας), Μινγκς, Γιανγκ – Ράμζι (81′ Ράμζι), Λουίζ, ΜακΓκιν – Μπέιλι (59′ Μπουενδία), Ουότκινς, Ινγκς (69′ Ντεντόνκερ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.