Ολυμπιακός: Στην Ισπανία για μίνι προετοιμασία

Στην Ισπανία για mini προετοιμασία θα μεταβεί ο Ολυμπιακός στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω του Mundial σύμφωνα με ρεπορτάζ από την ιβηρική χερσόνησο.

Σχεδόν ειλλημμένη είναι η απόφαση του Μίτσελ να βρεθεί ο Ολυμπιακός στην Ισπανία προκειμένου να κάνει μια σύντομη προετοιμασία στο διάστημα της διακοπής της Super League λόγω του Mundial.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού Τύπου ο Μίτσελ βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού προκειμένου η ομάδα να βρεθεί στη χώρα του για να κάνει προετοιμασία για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει σ’ αυτό το διάστημα να καλύψει το χαμένο έδαφος και η ομάδα του να παρουσιαστεί πανέτοιμη με την επανέναρξη της Super League προκειμένου να κάνει την αντεπίθεσή της και να διεκδικήσει τους εγχώριους τίτλους.

Οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας θα προσπαθήσουν σ’ αυτό το διάστημα να δώσουν και κάποια φιλικά έτσι ώστε οι παίκτες να μην χάσουν την επαφή τους με τα ματς.

Επίσης, οι Ισπανοί τονίζουν πως ο Ολυμπιακός εξετάζει το σενάριο να μην επιτρέψει στον Χάμες Ροντρίγκες να δώσει το παρόν το φιλικό της Εθνικής Κολομβίας με την Παραγουάη στις 19 Νοεμβρίου, με τους “ερυθρόλευκους” να έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν την κλήση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.