Ολυμπιακός: Επιτέλους έχουμε ντέρμπι

Ματς ορόσημο το σημερινό μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού (19.30, MC LIVE Novasports.gr).

Όταν μιλάμε για ποδοσφαιρική ελληνική κουλτούρα, το πραγματικό ντέρμπι είναι ένα. Ολυμπιακός εναντίον Παναθηναϊκού. Η ταραχώδης διοικητική και στη συνέχεια αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια δημιούργησε ρωγμές στο DNA του μεγάλου αυτού ματς, καθώς χρόνο με τον χρόνο απαξιώθηκε μερικώς απ’ τους οπαδούς. Όμως απόψε το μεγάλο ντέρμπι επιστρέφει στην πόλη. Ο Παναθηναϊκός πρωτοπόρος και φιλόδοξος να κατακτήσει την κορυφή και ο Ολυμπιακός με δίψα να καλύψει τη μεγάλη διαφορά και ν’ αποδείξει πως ο παλμός του πρωταθλητή είναι ακόμα ισχυρός.

Ο Μίτσελ έχει καταφέρει να συμμαζέψει την εικόνα της ομάδας σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο στα κρίσιμα ματς έχει αποτύχει να πάρει μεγάλα αποτελέσματα. Ο Ισπανός πρέπει να πάρει και ουσία απ’ το ντέρμπι με τους “πράσινους” και όχι μόνο εντυπώσεις. Η εβδομάδα δεν κύλησε ομαλά για τους Πειραιώτες. Η ήττα απ’ τη Ναντ παρά το καλό πρόσωπο των… παραγκωνισμένων, οι τραυματισμοί και οι ιώσεις, δημιούργησαν πολλά ερωτηματικά στο κεφάλι του Μίτσελ, ωστόσο λίγες ώρες πριν το ματς, όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους.

Πασχαλάκης, Άβιλα, Σωκράτης, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ιν Μπομ, Μπιέλ, Χάμες, Μασούρας και Μπακαμπού αποτελούν την επικρατέστερη ενδεκάδα. Ελ Αραμπί, Βρουσάι, Φορτούνης και Μπόουλερ θα παίξουν ρόλο στη διάρκεια του ντέρμπι ή καιστο ξεκίνημα του. Ο Μίτσελ λατρεύει τις εκπλήξεις και δεν είναι απίθανο να επιφυλάξει ένα ποιοτικό τρικ στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον Ισπανό τεχνικό, πρόκειται για το σημαντικότερο ματς της σεζόν. Ας δούμε αν ο Μίτσελ μπορεί να ηρεμήσει τους παίκτες, ώστε ν’ αποδώσουν όπως πρέπει σε μια εχθρική έδρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.