Ολυμπιακός: Η νέα σεζόν ξεκινά με “Ε”!

Γιατί αποτελεί προτεραιότητα η ανανέωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Γιάν Εμβιλά.

Η τρέχουσα σεζόν για τον Ολυμπιακό έχει πολλά ζητούμενα σχετικά με την κατάληξη της. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία και στα μέσα Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις για τον θεσμό του κυπέλλου. Είναι λογικό λοιπόν τα βλέμματα να πέφτουν και στον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν σε ό,τι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Παραδοσιακά αυτός ξεκινά με τις ανανεώσεις των παικτών που τα συμβόλαια τους οδεύουν προς τη λήξη.

Τις περασμένες σεζόν οι “ερυθρόλευκοι” στο δεύτερο μισό της σεζόν “βομβάρδιζαν” την επικαιρότητα με συνεχόμενες ανακοινώσεις ανανεώσεων. Αυτό σκοπεύουν να κάνουν και φέτος με παίκτες που είναι δεδομένο πως θα βοηθήσουν και τα επόμενα χρόνια. Ο παίκτης με τον οποίο η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλει να ξεκινήσει την εκ των έσω ενίσχυση είναι ο Γιάν Εμβιλά. Ο Γάλλος έχει συνδεθεί απόλυτα με τον ρόλο του στον Ολυμπιακό και αφού υπέγραψε τον Σεπτέμβριο του 2020, έκανε τις αναμνήσεις του Γκιλιέρμε να ξεθωριάσουν γρήγορα!

Μέχρι σήμερα ο Εμβιλά μετράει τον Ολυμπιακό 117 ματς και θέλει 34 ματς ακόμα, για να γίνουν οι Πειραιώτες ο σύλλογος για τον οποίο έχει αγωνιστεί περισσότερο ο Γάλλος. Με Μαρτίνς, με Κορμπεράν, με Μίτσελ η ενδεκάδα των Πειραιωτών ξεκινάει απ’ τον Εμβιλά. Πρόκειται για έναν ξένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αναπτύξει βαθιά “ερυθρόλευκη” ενσυναίσθηση για να πιάνει ταυτόχρονα τον παλμό τόσο εντός γηπέδου, όσο κι εκείνον της εξέδρας.

Σε 117 ματς έχει κερδίσει τον τίτλο του “προπονητή εντός τεσσάρων γραμμών” έχοντας σκοράρει 8 φορές, ενώ έχει δώσει και 5 ασίστ. Τα στατιστικά αυτά δεν έχουν τόσο μεγάλη αξία όταν μιλάμε για τον Εμβιλά, καθώς η δουλειά που κάνει ο Γάλλος είναι “βρώμικη”, υπεύθυνη και δύσκολα μπορεί να βρεθεί αντάξιος αντικαταστάτης. Σε ό,τι αφορά τις διαθέσεις του Εμβιλά για το μέλλον του, αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σαν το “λιμάνι” της πολυτάραχης καριέρας του και μόνο αν προκύψει κάτι εκπληκτικό από σύλλογο μεγάλου ερυωπαϊκού πρωταθλήματος, θα αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης από πλευράς Πειραιωτών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.