Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ θέλει να βάλει μεταγραφική “σφραγίδα”

Γιατί είναι σημαντικό οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού να είναι δια... χειρός Μίτσελ.

Ο οργανισμός του Ολυμπιακού έχει ρίξει το βάρος στο αγωνιστικό σκέλος, αλλά και στο μεταγραφικό. Οι πιθανότητες για κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι λιγοστές και ο πλέον ρεαλιστικός στόχος είναι εκείνος του κυπέλλου Ελλάδας. Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται μια ανάσα απ’ την πρόκριση στην προημιτελική φάση του θεσμού, μετά τη νίκη 4-1 επί του Ατρόμητου στο Φάληρο. Η διοίκηση των Πειραιωτών “τρέχει” παράλληλα να ολοκληρώσει τις ανοικτές μεταγραφικές υποθέσεις. Για την ώρα έχει αποκτηθεί ο Ροντινέι, ενώ υπάρχει κινητικότητα σε ό,τι αφορά τις θέσεις του αριστερού μπακ και του στόπερ.

Τις τελευταίες ημέρες ακούστηκε έντονα το σενάριο της επιστροφής του Αρτούρ Μαζουακού στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ γράφτηκαν και τα ονόματα τουΦαν Άανχολτ της Γαλατασαράι, του Άμπνερ της Ατλέτικο Παραναένσε και του Ντουμπιά της Ανζέ. Ο Μίτσελ όμως θέλει να βάλει τη “σφραγίδα” του στη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο κι έτσι προστέθηκαν δύο δικές του επιλογές. Πρόκειται για τον Άαρον Μάρτιν της Μάιντς και τον Τόνι Λάτο της Βαλένθια, οι οποίοι έχουν συμφωνίες με τις ομάδες τους μέχρι τον Ιούνιο.

Ο Άαρον Μάρτιν Καρικόλ είναι 25 ετών μέτρησε 15 συμμετοχές στη φετινή σεζόν, με τρία γκολ και 2 ασίστ στην Bundesliga. Η Μάιντς προσπαθεί ν’ ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του, ωστόσο οι πρσπάθειες των Γερμανών έχουν πέσει στο κενό. Ο Τόνι Λάτο είναι 25 ετών και το συμβόλαιο του Ισπανού αμυντικού με τη Βαλένθια λήγει το καλοκαίρι. Φέτος μετράει εννέα συμμετοχές και έχει ένα γκολ.

Ο Μίτσελ έχει ενεργοποιήσει τις επαφές του στο κυνήγι εξεύρεσης ενός αξιόλογου στόπερ, ωστόσο είναι ιδιαιτέρως δύσκολο να βρεθεί ένας ποιοτικός κεντρικός αμυντικός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι κινήσεις από πλευράς Μίτσελ θ’ αξιολογηθούν στο τέλος της σεζόν, και θα προστεθούν στα αγωνιστικά πεπραγμένα του Ισπανού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.